Yaşımdan dolayı sorun olur mu?
ben 16 yaşındayım ve internet uzerınden bır ılan yuzunden hiç bir şey yapmadım halde satış işlemi filan gerceklesmedı ve kısı benım hakkımda şuç duyusunda bulundugu msj attı fakat atan kısının uyelık bılgılerınde ne kendı ısmı yazıyor nede tel no vs hıc bır bılgısı yok ve ben 16 yaşındayım acaba bir şey olurmu ınternet annemın uzerıne kayıtlı vede son ay ınternet kapanacak yardımcı olursanız sevınırım
Cevap: yaşımdan dolayı sorun olurmu
Derdinizi daha anlaşılır, okunaklı ve özellikle Dil bilgisi & imla hatalarına dikkat ederek yazarsanız, mutlaka bir cevap alırsınız.:ok
Cevap: Yaşımdan dolayı sorun olur mu?
Herkeze iyi günler ben sahibi....com adlı sıtede okulda 2 senedır kullandıgım kalemımı satısa koydum ve kalemımın uguruna olduguna ınanıyorum kalemın her sınavda yuksek puan getırdıgını fılan yazmıstım ve kazanamazsa 2 katı fıyatını ıade edecegımı soyledım sonra bır kısı talıp oldu ve oaf sınavında basarılı olurmu dıye sordu olur fılan dedım ve garantı verıyormusun dedı ben kalemıme guvenıyorum dedım sonra ben dedımkı ya yalan soylersen sınavda yuksek alıpta benden paranı gerı almak ıcın kanıt fılan gosterırsın dedım sonra ver adresını gelıyım alıyım dedı bende baskasına verdıgımı soyledım fakat bu kısıye vercegımı soylemedım sonra bana işte bu mesajı yolladısavcılık bilgi işlem ve idari işler kalemi tarafından takibe alındın proxy ıp ve teck number kayıtlarını aldılar dolandırıcılık hakkında suc duyuurusunda bulunuldu. Kadıköy Adliyesi..ben şimdi şuçlumuyum ne yapmalıyım bırazda korkuyorum şuç varmı bana bir şey olurmu degerlı yorumlarınızı beklıyorum saygılarımla... evet işte sorunum bu!!!