-
Doktora küfür
x tarihindeki acil nöbetim sırasında müşahade odalarındaki hastalarımın kontrollerini yapıp muayene odasına geri dönerken 27 yaşlarında erkek bi şahıs "Dr bu karı mı ?" diyerek beni durdurup elindeki 3. ve 4 parmaklarındaki sargıları gösterip " Bunlar oldu mu? dedi bende elindeki muntazam sarılmış sargılara bakıp "Anlayamadım beyefendi ne oldu mu?" diye sorunca " Bu sargılar oldu mu? şimdi" diye tekrar sordu bende " Nasıl olmasını istediğinizi anlamadım ama bana göre oldu "dedim bunun üzerine şahıs bana "Oldu öylemi oldu seni buraya getireninde senin gibi doktorunda sülalesini gelmişini,geçmişini "diye başlayan aleni çok çirkin bir küfür etmiştir. Koridorda bekleyen hastaların önünde. Tabi ben şok oldum. Benzer hakaretlere sık maruz kalsakta bu kadar ağırı hiç olmamıştı. Şahıs sosyal güvencesi olmadığı için sırf hastaneyi karıştırarak (ücret talep edilebilir kaygısıyla bu hareketi yaptığını düşünüyorum çünkü bu küfürü hakedecek hiç bir davranışım ve kışkırtmam olmamaıştır.) hastaneyi terk etmiştir. Şimdi ben bu şahıstan şikayetçi olmak istiyorum haklarım hakkında bilgi verirseniz ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini söylerseniz çok sevinirim. Saygılar.
-
Cevap: doktora küfür
Güzel bir dilekçe yazıp tanıkların isimleri ile birlikte savcılığa şikayet edebilirsiniz.