İşsizlik maaşı kimden kesilir
merhaba. siteye yenı uye oldugum ıcın dogru yere mı yazdım bilemıyorum. BENIM COK ACIL BILGILERINIZE IHTIYACIM VAR. İŞSİZLIK MAASINDAN YARARLANIYORDUM BU AY SON MAASIMI ALDIM. 1,5 AY EVVEL BABAMDAN SAĞLIK DAN YARARLANMAK ICIN ANKARAYA EVRAK YOLLAMISTIM. BUGUN EVRAK GELDI ANKARADAN. POSTANEYE ADIMA NISAN AYINDAN ARALIK 17 YE KADAR OLAN TUTAR 433YTL YATMIS. SORUM SUDUR. 1. BU NE PARASI ? 2. YETİM AYLIĞI İSE ANNEM İLE OTURUYORM VE ANNEM BABAMDAN MAAS ALIYOR , ANNEMIN MAASINDAN KESINTI MI YAPILIP BANA YATICAK 3. BEN GELEN EVRAGI YIRTIP ATTIM ŞİMDİ NE YAPMAM GEREK. ??? EGER ANNEMDEN KESILECEK ISE NASIL MAASI RED ETMEM GEREK ?? LUTFENNN COK ACIL COK TSK.EDERIM
Cevap: lütfen ACIL yardım..
Benim de bir sorum var!
Site çekincelerini okumadan nasıl üye olmayı başardınız?
Cevap: lütfen ACIL yardım..
Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.