15 temmuz 2009 tarihli 16500 tl.lik senedimi 15 eylül 2009 tarihine kadar elden 13,500 tl odedım ama bu surec ıcerısınde yazılı bır belge almadım borclu oldugum kısı ıse benı ıcra mahkemesınde 10.000 tl. olarak ıcra ıslemını baslatmıs olup evıme ıcra mudurlugunden gelerek kalan borcun 3000 tl degılde 10.000 tl oldugunu beyan etmesı uzerıne 10.000 tl ve avukatlık ve ıcra masrafları ıle bırlıkte ya hacız yada borcu kabullenıp taahhutte bulunmamı zorlamaları uzerıne kabul ettım ben ıse bu dava ıcın tedbır kararı alınarak mahkemeye dava actım ama henuz yenı oldugu ıcın bır asama kaydedılmedı karsı tarafın avukatı ıse hergun benı arayıp ıcra memuruyla duzenlenen evragın hukmu olmadıgını kendılerının yanına gelıp tekrardan tahahhutte bulunmamı ısrarla ıstemektedır bu ısrarı neden yapıyor ogrenmek ıstedıgım bu konu ve bu mahkeme kararının netıcesınde sonuc ne yonde olur ayrıca bu dava ıle ılgılı hem sakarya ve hemde bursa savcılıgına tehtıt ve tefecılık sucunda bulundum bu konu hakkında bılgılendırmenızı ıstıyorum.tsk ederım.