Merhaba ;
Bir müvekkilimin kiracısı borcunu ödemeden kaçmış durumda bulunmakta. Tebligatı nereye nasıl yapabileceğim hakkında yardımcı olabilrseniz sevinirim. İyi günler...
Printable View
Merhaba ;
Bir müvekkilimin kiracısı borcunu ödemeden kaçmış durumda bulunmakta. Tebligatı nereye nasıl yapabileceğim hakkında yardımcı olabilrseniz sevinirim. İyi günler...
Muhtarda kaydı duruyorsa mecur adresine, TC numarasını biliyorsanız mernis adresine yapabilirsiniz. Mecur adresinden başlamanız tahliye kararı için yararlı olur.
Engin Bey çok teşekkür ederim ama konuyu biraz daha açabilirseniz sevinirim. Saygılar...
Adam kaçarken muhtardan kaydını sildirmemişse, duruyorsa mecur adresinden başlamanız diyorum yararlı olur diyorum. :)
Yok hiç kayıt yaptırmamışsa TC nosunu biliyorsanız icra dairesinden mernis adresini isteyin o adrese tebligat yaptırın bila tebliğ dönerse Tebligat K. 35'e göre tebliğ yapılabiliyor.
İş adresini biliyorsanız buraya da tebligat yapabilirsiniz. Bilmiyorsanız memur veya işçi ise kurumundan sordurabilirsiniz değilse ticaret odasından kayıt sorabilirsiniz.
Anne baba akraba adresleri varsa deneyebilirsiniz şansınızı.
En son çare ilanen tebligat olur.
Engin Bey ,
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum.
Rica ederim kolay gelsin iyi çalışmalar...