-
Su Borcu İcralık
Selam 2002 yılında çalıştığım işyerinin suyunu kestiler açtırmak için ben gittim açılması için taksitlendirme yapacaklarini söylediler benden kimlik ve imza aldılar
2003 Yılında askere gittim 2005 te geldiğimde tebligatlar elime anca ulaştı iş adresime yolladıklarından dolayı en son tebligat icradan geldi su abonesi ölmüş onlarda bana ulaşmışlar patronumda taksitleri ödememiş ana paranın yarısını yatirdim icra işlemleri durdu ve icraya gidip bende patronu kendime icra kefili yaptım saskideki avukatın söylemesiyle benim bu işten zararım ne olur ve saskiden bana kefilsin demediler sadece taksitlendirme işlemleri için bi kimlik birde imza aldılar Bilgi verirseniz Sevinirim sağlıcakla
-
Cevap: Su Borcu İcralık
İmza attığınız belgeyi okumalısınız. Siz borca kefil edilmiş olabilirsiniz.
İcra kefilliğinden bahsetmişsiniz icra dosyası varsa fotokopi alıp avukatınıza götürmelisiniz.
-
şu konuyuda hatırlatmakta fayda görüyorum. su abone işlemleri yapılırken depozito adı altında (dükkanların meskenlere oranla daha yüksek )peşin para alıyorlar ancak böyle icralık durumlarda depozitodan hiç bahsetmiyorlar. bu depozitonunda borçtan mahsubunu isteyin. kolay gelsin
-
bilginiz için tşk ederim demek istediğinizi anladım fakat bu borc bayagi fazla depozito 200 300 tl felandır ama sorarım yinede tşk ederim