PKK yandaşlarını da serbest bırakacak mısınız?
Dolapdere, Okmeydanı, Viranşehir, Yüksekova, Mersin ve sair bölgelerde bu soysuzların gösterilerine neden sessiz kalınmakta? Yakalanan bu hainler de serbest mi bırakılacak? Bu dağdan inen 34 ..., "İnsan Hakları Derneği" denilen yerde açıklama yaparken neden MHP ve CHP'yi suçluyor? Nedir bu açılım tiyatrosu?
Cevap: PKK yandaşlarını da serbest bırakacak mısınız?
Birgün bu işlerin Anti'si çıksa ve onlar bin tane PKK'lı kişi öldürse onlar da affedilecek mi? Birileri gidip PKK'lıları öldürse ona da af istendiğinde Ergenekon örgütüne dahil edilip yargılanacak mı, yoksa bu da demokratik bir açılımdır denip, PKK'lılar gibi affedilecek mi?
Yasalar herkese eşit uygulanır ilkesi gereğince affetmek lazım o zaman. Hukuk mantığı bunu emreder. Herkese eşit...
Üstelik ben cezaevinde olsam anında bir hukuki sürece girer bu işi AIHM'ne kadar götürürdüm. Çünkü PKK'lı affedilebiliyorsa ben de affedilmeliyim. Üstelik ben bir kişiye karşı suç işledim, onlar ise birden çok kişiye karşı...
Ben 10 arkadaşımla alelade bir konuda izinsiz gösteri yapsam tutuklanır mıyım, yoksa bu PKK'lar gibi sessizce karşılanır mıyım? Hani Adalet (ve kalkınma) partisi, pardon AK parti... Adının neden değiştirildiğini şimdi anladım vesselam.
Bize İzmir' de taş atıldı diyenlerin yandaşları kolluk kuvvetini ve vatandaşın malını taş yağmuruna, molotof kokteyli yağmuruna tutuyor. Hükümet ve kolluk sessiz. Gözaltı varsa da kamuoyunun haberi olmamasına özen gösteriliyor. Devlet çapulcudan çekinir mi?
Kolluk zaafiyet gösterir mi?
Bunlar PKK değil, yeni versiyorunu AK PKK oldu. Tamamen AKP ve Adalet bakanlığının himayesindeler. Her şekilde ispatlarım bunu. İsteyen savcı çağırsın ifademi de veririm ispatını da yaparım. PKK ile AKP işbirliği içindeler, AKP her kademesiyle bu işin içinde, silahlı kuvvetlerimize karşı gizli asimetrik psikolojik savaşın karargahıdır. Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Abdullah Öcalan gizli bir ittifak içindeler. Yönetim bu mesajımı yayınlarsa memnun olurum . Saygılarımla