Cevap: eşim (kocam) aldattı
Eşinizin sizi aldatması onu kusurlu durumuna sokar. Kusurlu olan taraf maddi ve manevi tazminat ve nafaka ödemekle yükümlü tutulur. Yaşı küçük çocukların velayeti size verilir. Eşiniz iştirak nafakası öder.
Boşanmak için bulunduğunuz yer Aile mahkemesine başvurabilirsiniz. Herhalukarda bir meslektaşımızla çalışmanızda fayda vardır.:))
peki eşimin aldattığının ispatı nasıl olacak. Mahkeme eşimin bilgisayarında neler yaptığını isteyip araştırma yaptırırmı? tabii birde cep telefonu mesajlarını. Aldatmanın ispatı başka ne şekilde yapılır.
Dava açıldıktan sonra deliller kolayca yok edilebililr. Delilleri bir şekilde saklamanız dava için yararınıza olabilir. Bu hususta şimdiden, dava dilekçesi hazırlanmadan önce avukatınızdan hukuki destek almanız gerekmektedir.
Alıntı:
vanilya rumuzlu üyeden alıntı
peki eşimin aldattığının ispatı nasıl olacak. Mahkeme eşimin bilgisayarında neler yaptığını isteyip araştırma yaptırırmı? tabii birde cep telefonu mesajlarını. Aldatmanın ispatı başka ne şekilde yapılır.
Sevgili Vanilya öncelikle geçmiş olsun. Ben de hemen hemen aynı olayları yaşadım hatta çok daha fazlasını. Avukatınız ile hazırlayacağınız dilekçede eşinizin bilgisayarındaki IP numarasından msn kayıtlarını ve cep telefonunun aylık dökümünü incelenmesini talep edebilirsiniz.
Cevap: Eşim (kocam) aldattı
peki boşanma davası açmadan önce zina davası açılabilir m? bu davayı açtıktan sonra eşim eve girip çıkabilecekmi yoksa bir engel konulurmu? bu sğrece girdiğimizde eşim çocukları kaçırırsa neler yapılabilir*
Zina davasından kastınız nedir?
eşim aldattğından dolayı zina yaptığı için açılacak davadav bahsediyorum. Böyle bir dava açabilme durumum yokmu?
Zina ndeniye boşanma davası acabilirsiniz tabii sipatlayabilirseniz. Zinanın ispatı güçtür.
eşimin brezilyadaki kadınla cep telefonu mesajlarını yakaladım. Bununla ilgili kadının tel nosu mesajlaştıklları her ikisininde mail adresi ve kadına işyerindeki bir arkadaşıyla türkiyeden hediye paketi gönderdiğini bunu otelin resepsiyonuna bıraktırdığını bil,yorum. bunlarla cep telef kayıtları ve mail kaıtları ayrıntıları mahkeme tarafından istenipte kanıtlanamazmı? başka nasıl ispat olabilirki kadın yurt dışında birde kadında dava açabilirmiyim birde eşim benden habersiz kadınla ayrıca telefonlaştığı bir hattının daha olduğunu öğrendim ve bununda numarasını biliyorum. Ama benim bildiğimi öğrenince hattı kapattırdı.