Cevap: Ben 2 cocuk babasiyim
Aile içindeki bir mesele de size ya da eşinize hak vermek mümkün olmadığı gibi ayrıca bu konuda sizi ya da eşinizi haklı kılacak olanlar 3.kişiler olmamalı.
Size nacizane önerim; Aile terapistine giderek sorunları birlikte aşmaya çalışmanız..Tanıdığım veya müvekkilim olan bir çok kişi bu kurumdan yararlanıp yuvalarını kurtardılar.Saygılarımla...
Cevap: Ben 2 çocuk babasıyım
Tavsiyeniz icin Tesekkür ederim :ev ama kendisiyle bu konu üzeri cok tartistim ve kendisi bu öneriyi hic bir zaman kabul görmedi. Ben piskopatmiyim diye cevap verdi.
uzlasmak bile istemiyor peki bu durumda ne yapa bilirm ben Ailemi seviyorum ve onlarsiz bir hayat düsünmek bile istemiyorum..
Lütfen bana bi tavsiyede bulunun
tesekkürler
Cevap: Ben 2 çocuk babasıyım
Alıntı:
Ergün Celik rumuzlu üyeden alıntı
Tavsiyeniz icin Tesekkür ederim :ev ama kendisiyle bu konu üzeri cok tartistim ve kendisi bu öneriyi hic bir zaman kabul görmedi. Ben piskopatmiyim diye cevap verdi.
uzlasmak bile istemiyor peki bu durumda ne yapa bilirm ben Ailemi seviyorum ve onlarsiz bir hayat düsünmek bile istemiyorum..
Lütfen bana bi tavsiyede bulunun
tesekkürler
Psikaytrist'e gitmenin ve bu konuda yardım almanın; bir nevi delilik olarak addedildiğini biliyorum ve her seferinde üzülüyorum.
Toplum olarak çok bilinçsiz ve şu anda fazla yapılacak bir şey yok diye düşünüyorum..