Askeriyeden kalan ceza denetimi serbesttlik sicil kaydımda ne anlam taşıyor
merhaba ben izmirde oturmaktayım güvenlik görevlisi olmak için adliyeden temiz kağıdı aldım ve askeriyedeyken cavustum ve bir onbaşıyla kavgam oldu ast a müessir fiil den genlkurmay askeri mahkemesine verildim fakat terhis oldugum için sivildeyken ifade vermem gerekti ve gittim verdim mahkeme sonucunda denetlenmesi falan yazıyordu suan adlıyeden aldıgım temiz kagıdında aynen şöyle yazıyor: C:001202007C0007365 (01202197-07) 30,12,2005 asck:117/1;ck:62/1 51/1. ankara;genelkurmay asm 1a3g h;1y denetim süresi belirlenmesine. 01/11/2006 2006/236-2006/369 06/12/2006 ve mahkeme sonucu kagıdıgını suan bulamıyorum guvenlık belgesı alabılmem ıcın mahkeme sonucunu ıstıyorlar bulamıyorum ve mahkeme sonucu bana geldiginde hıcbırsey yapmadım. suan adlıyede ınfaz kurumuna gıttım kaydın yok dediler bızde denetim serbestlik bürosuna gittim ordada kaydım olmadıgını söylediler ben bunu sicilimden sildirebilmem için ne yapmam gerekiyor sildirme şansım yoksa mahkeme sonucunu tekrar nasıl temin edebilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim teşekkürler
Cevap: Askeriyeden kalan ceza denetimi serbesttlik sicil kaydımda ne anlam taşıyor
lütfen bunun hakkında bilgiye çok ihtiyacım var
Cevap: Askeriyeden kalan ceza denetimi serbesttlik sicil kaydımda ne anlam taşıyor
konu ıle ılgılı bılgı beklıyorum
bilgisi olan yokmu arkadaşlar
T.C.
adalet BAKANLIĞI
ADLİ SİCİL İSTATİSTİK VE GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE SUNULMAK ÜZERE
ADLİ SİCİL BİLGİ İŞLEM MERKEZİNE
( BULUNULAN İL/İLÇE )
TALEP EDEN
SANIK : ( İsim-soyad-kısa kimlik-adres bilgileri )
KONU : ADLİ SİCİL SABIKA KAYDI SİLİNMESİ
TALEP : Ekli kayıtlarda mevcut dosyalar üzerinden gerekli yasal süre geçtiğinden adli sicil sabıka kaydımın silinmesi talebimdir.
İZAHAT : Ekte sunduğum sabıka sicil kaydındaki bilgiler dâhilinde anılan dosyalara istinaden, cezalarımı aldım ve tamamladım.
Bu cezalarımı infaz etmiş olmamın üzerinden gerekli yasal süre geçmiş olmasına rağmen verilen ceza Sabıka kaydımda görülmektedir. Bir takım resmi işlemler ve başvurularda bulunacağımdan dolayı halen sabıka kaydımda söz konusu kaydın silinmemiş olmasından dolayı sıkıntı yaşamaktayım ve mağdur olmaktayım. Bu durumdan dolayı, gerek resmi açıdan ve toplumsal açıdan ileriye dönük telafisi mümkün olmayan haklarımın kayıp olmaması açısından adli Sicil kaydında görülen sabıka kaydımın silinmesini talep ediyorum.
SONUÇ : Yukarıda izah ettiğim nedenlerden dolayı Adil Sicil Kaydımda görülen kayıtların, görülecek nedenlerle ve işlemlerimin aciliyeti de göz önünde bulundurularak adli Sicil Kayıtlarından silinmesine karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim ..../.../200..
EKİ:
1- ............Başsavcılığı Sabıka kaydı,
TALEP EDEN
SANIK
( İsim ve İMza )
tesekkur ederım verdıgınız dılekce ornegını ızmır karsıyakada oturmaktayım bunu bulundugum yerdekı adlıyede hangı bolume vermem gerekıyor normal adlıyede gıttım kaydım cıkmıyor denetımı serbestlık bolumunde ve ınfaz bolumunde
we 3 sene olmus sılınırmı yasal sure olarak 5 sene degılmı sılınmesı ıcın gerekn bu ıslemın olup bıtmesı tamamen temızlenmesı sıcılımın ne zaman olur
baska bılgısı olan yokmu arkadaslar