Askeri Hastane Sevk ve Yedek Subay Sınavı
Merhaba arkadaşlar,
Ben yaklaşık iki hafta önce ileri derecede uyku apnesi rahatsızlığımdan askerlik şubem tarafından Ankara GATA'ya sevk edildim. Ancak GATA tarafında bana ancak bu gece için muayene tarihi verebildiler. Bu durumun sonucunda da sağlık heyetine çıkmam bayram sonrasını bulacak gibi gözüküyor. Sorunum şu;
Yedek subay adayıyım ve dolayısıyla 1-3 Aralık tarihlerinde yapılan sınavlara katılmam gerekiyor. Ancak sanırım bu sınavlara katılmak için askerlik şubesinden sevk evraklarını almak gerekiyor, ki bunu da bana ancak GATA'nın rapor neticesine bakarak vereceklerini söylemişlerdi. Bu durumda eğer elverişli bulunursam bir celp dönemi geç mi sevk edileceğim ya da ne olacağı konusunda bilgisi olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Cevap: Askeri Hastane Sevk ve Yedek Subay Sınavı
arkadaşım benim durumum da sana benzer ben de nisandaaskere gidicem nasıl bir yol izlemem lazım bana yardımcı olabilir misin mailim umutuluer@mynet.com
Cevap: Askeri Hastane Sevk ve Yedek Subay Sınavı
benimde bezer bir durumum var. Aralık celbinde gitmek için dün başvurdum. Kasım ayına randevü verdi göz polikiliniği. Ekim ayı içerisinde olması gerekiyor. Yoksa Mayıs celbine kalıyor. Şubeye gittim durumu izah ettim. Ne yap ne et muayneni ol dedi. Bizim yapacak birşeyimiz yok dediler.
Telefonla başka bir şubeyi arayarak durumu izah ettim. Aynı şekilde doktora durumu anlatmamı, başhekime danışmamın belki faydası olacagını söyledi.
Göz muaynesi yüzünden 6 ay ertelenecek. Göz tembelliği var bende.