-
Senetlerle ilgili
arkadaşlar paramı kaptırdım ama geri almak istiyorum elimde borç verdiğim kişinin senedi var. yanlız daha önce senet hiç kullanmadığım için bilmiyordum senette tek imza var. öncelikle bunu sormak istedim bazı arkadaşlarım çift imza olması gerekiyor dediler bu birşey farkettirirmi tek imza olsa?
2.sorum ise duyduğum kadarıyla senedi verirse avukatına bende bana faizle borç para verdi derim diye yalan beyanda bulunacağını söylemiş. ama size yemin ederimki bu parayı elim sıkışkın dediği için borç niyetine verdim 1 lira faiz yoktur kesinlikle. eğer parayı alacağım kişi böyle derse ben senedi niçin aldığımı yani senete nasıl bir gerekçe gösterebilirim. yani senedi ne karşılığında verdi bana bunu nasıl ifade edebilirim kanuni olarak lütfen çok mağdurum kişinin ödüyecek durumu var. çok mağdurum lütfen yardım edin. şimdiden cevap veren arkadaşlardan Allah razı olsun diyorum...
-
Cevap: Senetlerle ilgili
arkadaşlar hiç cevap verebilecek bir kişi yokmu aranızda hiç senet kullanan olmadımı çok acil lazım lütfen yardımcı olun gerçekten çok acil lazım.
-
demekki kimseye yardımda bulunmayacaksın 36 kişi okumuş ama kimse cevap vermemiş ben hukuki nette acil yardım isteyenlerin hepsine hiç değilse allah yardımcın olsun diye cvp veriyorum göördüklerime ama kimse bana cevap vermedi ve 2 gündür pc başındayım cvp bekliyorum en sonunda bunu yazmak istedim. durum karışık birşey olsa tamam demek istiyorumda senet bu her zaman kullandığınız birşey ve bir çok hukukçunun çok kolay cevaplayabileceği birşey. ama ikimse cvp vermemiş. peki bundan sonra bende paylaşımda bulunmam bildiğim konular hakkında bende yardım isteyen olursa yardımcı olmamaya karar verdim. durum onu gösteriyo.
-
Konuyu açtığınız kategori Bireysel İş Hukuku, konunuzun içeriği ise, birine verdiğiniz borç karşılığı senet,seçtiğiniz başlık ta aynı şekilde senet.
Sizin de belirttiğinz gibi, bilginin paylaşımı şeklinde yürüyen forumlarda, bilen paylaşıyor.Demek ki iş hukuku alanında senetle ilgili bir soruya verilebilecek cevabı olan kimse girmemiş, giren de konunun açıldığı alanla içeriğin alakasız olması nedeniyle verebilecek cevabı olmadığından bir cevap alamamışsınız.
İsyan etmek yerine , dikkat etseniz, konuyu doğru kategoriye açsanız bu kadar beklemenize belki de gerek kalmayacağı gibi, her okuyanın da cevap verme zorunluluğu olmadığını biliyor olmalısınız.
-
biliyorum erdoğan bey biliyorum kimsenin cvp vermesine gerek yok sizinde cvbınız için tşkr ederim. hatalı olan benim herkesten özür dilerim konuyuda yönetici arkadaşlar silebilir cevaba gerek yok teşekkür ederim.