Askeri hastaneye sevk süresi?
Merhabalar,
Askerlik görevimi yapmaktayım. Rahatsızlığımdan dolayı bulunduğum şehirde askeri hastaneye gittim ve beni Ankara GATA'ya sevk ettiler. Burdaki hastanede ikmal bölümündeki görevli bana 5 gün sevk geçerliliğim olduğunu söyledi. Bunu yol izni şeklinde kullanabileceğimi söyledi ve güldü. Bölük komutanım da bana geldiğimde sevk kağıdıma bakacağını giriş çıkış tarihlerini inceleyeceğini söyledi. Bölüğümden GATA'ya gitmek üzere ayrıldım.
Şimdi benim kafama takılan acaba ben bu sevk tarihinin son gününde GATA'ya gitsem suç işlemiş olur muyum?
Cevap: Askeri hastaneye sevk süresi?
Alıntı:
finch_meister rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar,
askerlik görevimi yapmaktayım. Rahatsızlığımdan dolayı bulunduğum şehirde askeri hastaneye gittim ve beni ankara gata'ya sevk ettiler. Burdaki hastanede ikmal bölümündeki görevli bana 5 gün sevk geçerliliğim olduğunu söyledi. Bunu yol izni şeklinde kullanabileceğimi söyledi ve güldü. Bölük komutanım da bana geldiğimde sevk kağıdıma bakacağını giriş çıkış tarihlerini inceleyeceğini söyledi. Bölüğümden gata'ya gitmek üzere ayrıldım.
Şimdi benim kafama takılan acaba ben bu sevk tarihinin son gününde gata'ya gitsem suç işlemiş olur muyum?
merhaba Öncelİkle geÇmİŞ olsun garnİzon diŞi sevkler yanİ senİn bulunduĞun yerdekİ askerİ hastaneden gataya sevk sÜresİ gataya sevkk tarİhİnden İtİbaren 5 İŞ gÜnÜdÜr.yanİ İŞ gÜnÜ dedİĞİm hafta sonlari sayilmiyor.sadece hafta İÇİ sayiliyor.bu yÜzdende kafani takacak bİŞey yok sevkİn son gÜnÜde gİtsen hİÇbİŞey olmaz saygilarimla.