Cevap: Siyasette Büyük Sürpriz!
sayın Av.Dilek Kuzulu Yüksel
Yönetici
bilginiz için yürekten teşekkür ederim. dilerim vatana millete hayırlı olur. bu arada;
"HER NEFİS BİR GÜN MUTLAKA ÖLÜMÜ TADACAKTIR" Ayet-i Kerime'sinde olduğu üzere Rahmetli Sayın; Mustafa Kemal ATATÜRK, Rahmetli Sayın; Bülent ECEVİT, Rahmetli Sayın; Turgut ÖZAL ve gelmiş geçmiş diğer tüm devlet adamlarımız ile tüm ölmüşlerimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.
CHP'den istifa edenler boşta.
İşte yeni bir kapıııı... :ok
CHP'li olmayı becerememişler demek istediniz sanırım Sayın ÇOBAN...
Bu arada bu gazetecinin geçmişini incelediğinizde
onunla birlikte eğitilenlerin konumu ortadadır...
Şimdi gelinen noktada
bu zatın
AÇIKtan vuranlara GİZLİden destek olması
aldığı DERİN eğitimden olduğu bir kez daha anlaşılmıştır...
Birlik beraberlik peşinde koşanların halları
MANZARA-İ UMUMİYEDEN İBRETLE İZLENMEKTEDİR...
VESSELAM!
NOT: horasanı tanıyan ve bilenler de bilir ki bu düşüncem yeni değildir... Üstelik bayağı eskidir...
Siyasette ne yapacağını bilemem. Ama kişiliğine ve karekterine birikimine sonsuz saygı ve desteğim var. Eğer iktidar yalakası olsaydı, en çok izlenen kanalların birisinin yöneticisi olurdu. Trilyonlara para demezdi. Başarılar diliyorum.:))
Yeni partide kaç tane avukat var bilemiyorum. Ama genel başkan Hulki Cevizoğlu'nun avukatları sevmediğini duyan bir yakınım var. En azından partide çalışmak isteyen avukatların bilmesinde yarar var.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Yeni partide kaç tane avukat var bilemiyorum. Ama genel başkan Hulki Cevizoğlu'nun avukatları sevmediğini duyan bir yakınım var. En azından partide çalışmak isteyen avukatların bilmesinde yarar var.
AvukatlarI niçin sevmediğini bilmiyorum. Beni de ilgilendirmiyor. Avukatları sevmemesi benim objektif davranmamı engellemez. Peki ben Cevizoğlu'na oy verir miyim? Hayır, vermem. 2011 yılında yapılacak seçimler Güzel Ülkem için son şanstır. AKP defolup gitmelidir. Bütün yurtseverler CHP/MHP nin seçime birlikte girmesi için baskı oluşturmalıdır.
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Avukatlar niçin sevmediğini bilmiyorum. Beni de ilgilendirmiyor. Avukatları sevmemesi benim objektif davranmamı engellemez. Peki ben Cevizoğlu'na oy verir miyim? Hayır, vermem. 2011 yılında yapılacak seçimler Güzel Ülkem için son şanstır. AKP defolup gitmelidir. Bütün yurtseverler CHP/MHP nin seçime birlikte girmesi için baskı oluşturmalıdır.
CHP mi? :)) Hangi lideriyle çıkmış siyaset arenasına şimdiye kadar.
Bir fenomen olan ve dürüst tavrından dolayı sevdiğimiz Bülent Ecevit dışında..
MHP'ye gelince her zaman tutarlı bir çizgi izledi...Yandaşı olmasam da; savunduklarının arkasında oldu.
CHP ise kanımca sol düşünceye en çok zararı olan partidir.Sol söylemleri bıraksınlar da ya olduğu gibi görünsünler ya da göründüğü gibi olsunlar..
Ankara 1. Bölge'den 2007 yılı Milletvekilliği Seçimi Oy Adetleri
AKP : 555.678
CHP : 408.660
MHP : 197.893
DP : 35.443
GP : 24.183
SP : 14.785
M.H.C: 11.054 (Mustafa Hulki Cevizoğlu)
Bence de büyük sürpriz...:DD
Hayırlı, uğurlu olsun.