-
Hakaret Davası
arkadaşlar merhabalar..olayı şöyle anlatmak istiyorum
xxx adında fenerbahçe ve spor üzerine bir forum sitesine kayıtlı kullanıcı olarak bulunmaktaydım...site içerisinde belirli zamanlarda aldığım ceza lara site yöneticilerine başvurarak itiraz ettiysemde bir sonuç alamadım en sonunda cezam daha da katlandı...bunun sonucunda bir anlık öfkeyle site yönetimine mail yoluyla bir mesaj yolladım...mesaj içeriğinde kesinlikle şahısa yönelik küfür veya tehdit edici bir kelime kullanmadım burası babanızın çiftliği değil kafanıza göre işinize gelmedi mi ceza veremezsiniz atılırsam çokda tın atmazsanız adam değilsiniz gibi bir iki cümle kullandım sonuçtada zaten ihraç edildim..ancak bugün gizli numaradan arayan bir şahıs xxx kişimisiniz xxx siteye üyemisin diye sordu evet dediğimde dün yazdıklarınızla ilgili sizi mahkemeye veriyoruz hakaret davası açıcaz dedi ve kapattı...bundan sonra ne olabilir arkadaşlar ne yapmam gerekiyor çalışmıyorum askerliğime kısa bir süre var dava açılırsa sonuçları ne olur..bugüne kadar bırakın mahkemeye avukatı karakolun önünden dahi geçmişliğim yoktur..açıkcası bu olay beni korkuttu yardım bekliyorum teşekkürler
-
Cevap: Hakaret Davası
yardım edebilecek kimse yokmudur??