2 günüm kala izine gönderdiler
selam ben 88/3 tertip bir askerim teskereme iki gün kala bölük komutanımla bölük astsubayı beni kullanmadığım 23 gün izine gönderdiler teskereme iki gün var şimdi maddi imkansızlıklardan dolayı geri birliğime gidemiyorum hemde başka sebeplerden gitmesem ne olur lütfen yardım edin çok zor durumdayım ne yapacağımı şaşırdım :(
Cevap: 2 günüm kala izine gönderdiler
Bir gün de olsa birliğinize geri dönmelisiniz. Yoksa firari olursunuz. Bu suçun ceza-i yaptırımı ağır olur. Muhtemelen en az 1 ay hapis yatarsınız.
Selamlar değerli arkadaşım;
Durumun gerçekten kritik diyebilirim.. İlk defa da duyduğum bir uygulama bu..İnsanın şunu diyesi geliyor: Şimdiye Kadar Neredelermiş ?
Neyse, sana düşen (Ki halen gitmedi isen) güzelce bir dilekçe ile maddi durumunun kötü olması nedeni ile masrafları karşılayamayacağını belirtir imzalı bir dilekçe ile ilk amirine başvurmandır... Ve gönüllü olarak kanuni iznini kullanmak istemediğini belirtmendir..Bu dikkate alınabilir..Sevgiler...
Alıntı:
desende_asi rumuzlu üyeden alıntı
Selamlar değerli arkadaşım;
Durumun gerçekten kritik diyebilirim.. İlk defa da duyduğum bir uygulama bu..İnsanın şunu diyesi geliyor: Şimdiye Kadar Neredelermiş ?
Neyse, sana düşen (Ki halen gitmedi isen) güzelce bir dilekçe ile maddi durumunun kötü olması nedeni ile masrafları karşılayamayacağını belirtir imzalı bir dilekçe ile ilk amirine başvurmandır... Ve gönüllü olarak kanuni iznini kullanmak istemediğini belirtmendir..Bu dikkate alınabilir..Sevgiler...
İzine gitmeden önce kanuni hakkın olan izinini kullanmayı istemediğini belirtebilirdin.Anladığım kadarı ile izine gitmişsin ve dönmek zor geliyor.Firari sayılmaman için gitmelisin.
Askerlik şubenize başvurunuz. İki gün orada askerlik yaptırma yetkileri var.