El Konulan Bilgisayarların İadesi ( Dilekçe )
23.11.2009
SAMSUN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA
TC Kimlik : 479355*****
Adı Soyadı : Mustafa A.
El Konulma Tarihi : 29.01.2009
Yukarıda belirtilmiş olan “TC Kimlik” Numarasıyla ile kayıtlı dosyada,delil arama suretiyle 1 Adet Casecom Marka Bilgisayar Kasasına , 1 Adet Beko Marka Dizüstü Bilgisayara el konulmuştur.
El konulma işleminin üstünden 10 Ay geçmesine rağmen, el konulan bilgisayarlar geri iade edilmemiştir.
El konulan bilgisayarlarım nedeniyle, uzun süre kullanım dışı kaldığından, işlemci ve ana beslemenin zarar görmesi ihtimali doğmaktadır.Zira Web Tasarım & Programlama işim gereği bu bilgisayari etkin kullanmakta , ancak el konulması nedeniyle işlerim aksamakta ve kazanç kaybına maruz kalmaktayım.
Bilgisayarlar üzerinde gerekli bilirkişi yasal inceleme ve aramalar yapılmasına rağmen , bilgisayarların halen daha tutulmasının bir faydası bulunmamaktadır. Bu sebepten dolayı daha fazla mağdur olmamam için, el konulan bilgisayarlarımın IMAGE Yedekleri ( Harddisk Yedekleri ) alınarak , bu yedeklerin dosyama eklenmesini ve el konulan bilgisayarlarımın iade edilmesini arz ve talep ediyorum.
Saygılarımla
23.11.2009
__________________________________________________ ______
Yukarıdaki Eksik Görünen Birşey varsa tamamlamaya yardımcı olur musunuz ?
Cevap: El Konulan Bilgisayarların İadesi ( Dilekçe )
Bu kadarı işinizi görür bence...
Aynı sorun bende de var. Ben de alıntı yapacağım bundan. Güzel dilekçe örneği.
evet benimde işime yarayacak... paylaşım için teşekkürler...
Bu dilekçeyle işlem yaptıktan sonra ne kadar sürede cevap aldığınızı belirtirseniz sevinirim:ok
Arkadaşlar Ben Bu Dilekçenin Benzerini Yazdım Ve Dosya Numarasını Ögrenmek İçin Emniyete Gittigimde Niçin İstedigimi Sorduklarında Dilekçeyi Gösterttim, Polislerde Dilekçeye Gerek Olmadıgını, Bilgisayar Kasasını Verecceklerini Ancak Hdd'lerin İncelemede Olduklarını Söylediler... Ve 2 Saat Sonra Bilgisayar Kasamı Aldım.... Bu Yöntem İşe Yarıyor.... Paylaşım İçin Tekrar Teşekkürler . . .