Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma
Ramazan ayı içerisinde geçici olarak çalıştığım işyerinin aracıyla plakası ve ehliyeti olmayan 65-70 yaşlarında önden seleli 3tekerlekli motorsikletliyi göbekten geçerken benim aracımın sağ tarafı sürtmesi sonucu amca düştü ve yaralandı ambulans çağırdım amca ise ne ambulans nede trafik çağırmamı istedi "motorumun plakası yok trafik götürür" diye yanlız ben ambulans çağırdım olay yerine amca hastahaneye kaldırıldı kolunda parçalı kırık tespit edilmiş ve ameliyata alınmış. trafik tutanağında TAM kusurlu olarak ben suçlu bulundum çünkü göbekte araç sollamışım yanlız trafik ruhsat plaka herhangi bir belge olmadı için böyle bi araç yok diye motoru otoparka çekti madem böyle bi araç yok neden tüm kusur bana verildi. amcanında motorunda plaka ruhsat yada motorla ilgili herhangi bi evrağı olmadığı halde ve amcanın motrorsiklet yada normal ehliyeti olmadığı halde. ailem iki kez ziyaretine gitti ve son gitmesinde amcanın terslemesinden dolayı birdaha gidemedik amca davacıyım diyor ve sulh ceza mahkemsinde TAKSİRLE BİR KİŞİNİN YARALANMASINA NEDEN OLMA diye tlf numa dava msjı geldi. Selçuk Üniversitesinde öğrenciyim ve bu olay yüzünden psikolojim bozuldu sicilim temiz dava sonucu ne olabilir. en kötü ihtimal ne sonuç çıkar.