Sohbet sırasında ip numarasından ev adresini bulmak
Selamlar bir sohbet sunucusunda biri ile sohbet sırasında bana ip adresimden ev adresimi bulacağını dedi ve 3 dakika sonra buldum dedi gelip seni ekipler alacakbu gece sana uyku yok dedi acaba bu mümkünmü 3 dakikada ip numarasından ev adresi tespit edilebilirmi bu kişi polis de olmuş olabilir acaba bu mümkünmü teşk ederim..
Cevap: Sohbet sırasında ip numarasından ev adresini bulmak
Yok kardes.... Merak etme kesinlikle bulamaz..
Hem poliste olsa bulamaz, Öyle kolay değil bu işler....
Mahkeme kararı ile bile 1 haftada çıkıyor bu adresler, kaldıki 3 dakkada:):)
Sn.katipbey,
internet dünyasında ip den adres bulma yazarsanız olabileceğini görebilirsiniz.
bir sitenin demo versiyonu enlem boylam bilgisi verirken, satın aldığınızda yakınınızdaki bakkalın adresi dahi herşeyi dökebiliyor.
Alıntı:
razymol rumuzlu üyeden alıntı
Selamlar bir sohbet sunucusunda biri ile sohbet sırasında bana ip adresimden ev adresimi bulacağını dedi ve 3 dakika sonra buldum dedi gelip seni ekipler alacakbu gece sana uyku yok dedi acaba bu mümkünmü 3 dakikada ip numarasından ev adresi tespit edilebilirmi bu kişi polis de olmuş olabilir acaba bu mümkünmü teşk ederim..
Malesef böyle, bol keseden atıp tutanlara itibar etmeyiniz,İp adresinizden ev adresinizin bulunması sadece Telekom tarafından mümkün olabilecek bir şeydir,bu da davalarda dahi aylarca sürebiliyor.
İp adresinizden anlık olarak sadece %100 doğru olmamakla birlikte Şehir bölgeniz bulunabilir,daha fazlası değil.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sn.katipbey,
internet dünyasında ip den adres bulma yazarsanız olabileceğini görebilirsiniz.
bir sitenin demo versiyonu enlem boylam bilgisi verirken, satın aldığınızda yakınınızdaki bakkalın adresi dahi herşeyi dökebiliyor.
Sayın Erdoğan KIRCALI çok doğru söylemiş,net ortamında kişinin adres bilgisine ulaşmak mümkün
Alıntı:
Av.Ferda Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Erdoğan KIRCALI çok doğru söylemiş,net ortamında kişinin adres bilgisine ulaşmak mümkün
hatta size adres bile veririm sorun degıl ip ile adres ogrenmek kadar kolay bir sey yok hatta msn de atılan mailin bile hangi ip den atıldıgını bile bulunurken günümüzde.
IP den yer bulmaya yarayan onlarca site, proğram var, bu siteler sadece şehir olarak yer bildirebilirler.. Tam adresinizi ancak Türk Telekom bilir...
Dolayısıyle "IP den yer bulabiliyorum" diyenler ancak iyi birer samanlıkta iğne arayıcılarıdır...
Alıntı:
murtiiiiy rumuzlu üyeden alıntı
IP den yer bulmaya yarayan onlarca site, proğram var, bu siteler sadece şehir olarak yer bildirebilirler.. Tam adresinizi ancak Türk Telekom bilir...
Dolayısıyle "IP den yer bulabiliyorum" diyenler ancak iyi birer samanlıkta iğne arayıcılarıdır...
:)........... ?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
:)........... ?
Daha önce bir çok forumlardan kovulmuş,kavga etmiş, tehdit etmiş, tehdit edilmiş, ve bu forumlara başka başka IP lerden girmiş birisi olarak tecrübe konuşuyor:)
Alıntı:
murtiiiiy rumuzlu üyeden alıntı
ip adresten bulundugu sokagı bile bulabiliryorsunuz !! biraz interneti kullanmaya bakar