Milier+menenjit tüberkülozu ve ona bağlı kemik erimesi çürük sebebi midir?
Merhaba ben Olcay Kızgın 21 yaşındayım ve dolayısı ile askerlik çağım geldi.
Foruma baktım çok araştırdım ama tüberküloz var benim geçirdiğim hastalıkla ilgili konu yok.Neyse benim sorum biraz karışık olabilir lütfen kusura bakmayın aklım çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.Başlıkta yazdığım hastalıkları 8 yaşımda yaşadım ve 2 sene tedavi sonucu sağlığıma kavuştum.Şu an ciğerlerimde sekel kaldımı bilmiyorum ama iyi bildiğim tek şey var kemik erimesinden dolayı sırt kemiğimden 1,5 disk yok oldu bunlar elimde rapor halinde var yani kısacası ben askerliğe elverişli miyim değil miyim? cevaplarsanız çok teşekkür ederim.
Cevap: Milier+menenjit tüberkülozu ve ona bağlı kemik erimesi çürük sebebi midir?
Evet, çürüğe ayrılırsınız. Şubenizin bağlı bulunduğu en yakın askeri hastaneye başvurun.
Cevap: Milier+menenjit tüberkülozu ve ona bağlı kemik erimesi çürük sebebi midir?
Alıntı:
yaren_34 rumuzlu üyeden alıntı
Evet, çürüğe ayrılırsınız. Şubenizin bağlı bulunduğu en yakın askeri hastaneye başvurun.
çok özür diliyerek sormak istiyorum direk askeri hastahaneye mi gideyim yoksa askerlik şubesine gidip sevk mi almalıyım..?