Trafik cezasının iptali ve yürütmenin durdurulması ile ilgili idare mahkemesinde açılacak davada davalı valiliktir. Duruşma istemli açabilir miyim davayı? Sadece dosya üzerinden görülmesini istemiyorum.
Printable View
Trafik cezasının iptali ve yürütmenin durdurulması ile ilgili idare mahkemesinde açılacak davada davalı valiliktir. Duruşma istemli açabilir miyim davayı? Sadece dosya üzerinden görülmesini istemiyorum.
Duruşma talep edebilirsiniz. Bunu da dilekçenin başına "duruşma istemlidir" şeklinde yazıp ayrıca sonuç-talep bölümüne "...duruşma yapılarak..." ibaresini ekleyerek yapabilirsiniz.
İnşallah leyhinize bir karar çıkar. Kolluğun ölçümü ile doktorun ölçümü arasında geçen süre dediğiniz kadar kısa ise davayı kazanacağınız çok büyük ihtimaldir. Kolay gelsin.
Bir de ceza kağıdında 'Dr. Rap. 0.52' diye polis memuru el yazısı ile yazmış. Doktor raporu o yönde olmadığından o memur hakkında yalan yanlış evrak düzenlemekten de savcılığa suç duyurusunda bulundum. Yaşadığım haksızlığa o kadar sinirliyim ki başvurabileceğim her yere başvurdum sanırım.