Spor üyeliğinin haksız yere iptali ve paramın verilmemesi
Ankara'da Renewa adlı spor merkezine 2 sene önce üye oldum.İlk sene rahatsızlığım nedeniyle gidemedim.Ardından doktor raporu istediler.Bende raporu aldım götürüp verdim,o sene sorun olmadı.Bu senede Ankara dışında bulunmam nedeniyle gidemedim.Çoğu spor merkezinde gidilmediği zaman ya aranıyor durumdan haberdar ediliyorsunuz;üyeliğiniz bitiyor neden gelemiyorsunuz yada üyeliğinizi donduruyoruz diye.Bu durumu üyelik hizmetleriyle görüştüm.Utanmadan sert tepkileriyle beni suçladılar.Bizi siz arasaydınız diye.Herkesin işi gücü var,ben üyeliğim ne zaman biticek diye takip edemem.Bu iş onlara düşer.Arayan arıyor ulaşıyor,aradık ama ulaşamadık diyorlar.Yani buşekilde paranın üstüne yatmaya çalıştılar.Bu durumda ne yapılması gerek?savcılığamı gidilmeli?
Cevap: Spor üyeliğinin haksız yere iptali ve paramın verilmemesi
Üyeliğiniz herhangi bir tarih aralığında kullanılabilecek 2 yıllık üyelik değilse veya devamsızlık ortaya çıkaran sorun tesisten kaynaklanmıyorsa yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum.
Sonuçta sözleşmenin başlangıç ve bitiş tarihleri arasındaki sürede tesis imkanlarından yararlanma konulu bir anlaşma yapmış, bu hakkınızı kullanmamayı tercih etmişsiniz.