Hollanda vatandaşı olan eski eşimden çocuğumun haklarını nasıl alabilirim?
iptal etmek istiyorum yazıyı.
Cevap: hollanda vatandaşı olan eski eşimden çocuğumun haklarını nasıl alabilirim?
Cevap: hollanda vatandaşı olan eski eşimden çocuğumun haklarını nasıl alabilirim?
[QUOTE=solosko;312668]Bence adamı rahat bırak. Zaten sen boşamışsın. Aradan 7 sene geçmiş adamın kazandığı parayı kıskanıp çocuğu bahane edip para sızdırmaya çalışmanın bir güzel tarafı yok. Çocuğa bakamıyorsan gerçekten çocuğu düşünüyorsan babasına yolla. O daha iyi bakar hem hollandada daha iyi yetişir. Hemde sızlandığınız maddi külfetten kurtulmuş olursunuz.[/QUOT
Benim yazdıklarımdan bu anlamı mı çıkardınız?Çok üzüldüm gerçekten.Çocuğumun babası zaten istemiyor ki bakmayı yollamak istedim merak etmeyin ama o istemedi almayı.Ayrıca kazandığı parayı kıskanmak değil ki mesele.Ben 7 senedir hiçbir talepte bulunmadım bunun için.Bakmakta zorlanıyorum.Bunu size anlatmam zor çünkü empati yapacak bir kişilikte olmadığnız yazdığınız yazıdan anlaşılıyor.Şok oldum gerçekten şuan.
çok üzgünüm bende.keşke yazmamış olsa idim buraya.Gene susmayı tercih etmek gerekiyor anladığım kadarı ile.Yazdığım yazı nasıl iptal ediliyor.İptal etmek istiyorum.