Askeri hakim sağlık yonetmeligi hakkında
Dogustan kaynaklanan nedenler oturu olmus oldugum sol radikal mastoidektomi ameliyatından dolayı personel sınıfında subay olamayacagım soylendı. Bunun askerı hakımlıge etkisi var mı? Sol kulak zarım hala delik ve 65 db isitme kaybı var, sag kulagım saglam... Daha once ki raporumda gecen madde 21/B/F3. yonetmelık geregı askerı hakım sınıfına etkisi var mıdır?
Bu konuda birisi yardımcı olursa cok sevınırım, sımdıden tesekkur ederım.
Cevap: Askeri hakim sağlık yonetmeligi hakkında
Muvazzaf olamazsınız. Ordonat istihkam ikmal yer hizmetleri askeri öğretmen ve eğer öyleyseniz askeri hakim/ savcı olmanızda sakınca yoktur.
ben su an sivilim kara kuvvetleıne basvurmustum personel sınıfnda olmaacagım solendı hastanede.. ama askerı hakımlıge etkisi olmya bilr dendı emın olmak için kesın bi bilgiye ihtiyacım svil kaynaktan muvazzaf askerı hakım sınıfı için engelmidir
Cevabınız için teşekkür ederim.
İlk yazdığım yant TSK için okuyan veya mezuniyetten sonraki dönem içinde oluşabilecek rahatsızlıklar içindi.
Bildiğim kadarıyla TSK yan hizmet kadrosuna (öğretmen doktor hakim mühendis savcı v.b) dışarıdan personel alırken sağlık yönetmeliğinin sağlam maddelerini arıyor. Esnekliği ise çok az.
2002 yılında yapılan değişikle bazı konularda daha esneklik sağlandığını duymuştum.bu konuda yönetmeliğe bakarak net bir bilgi veremez misiniz
bu tsk sağlık yönetmeliğine en kısa hangi linkten ulaşabiliriz
Alıntı:
caner1985 rumuzlu üyeden alıntı
bu tsk sağlık yönetmeliğine en kısa hangi linkten ulaşabiliriz
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ SAĞLIK YETENEĞİ YÖNETMELİĞİ: https://www.hukuki.net/kanun/8611092.35.text.asp