Turkcell'e nasıl dur diyebiliriz?
Arkadaşlar herkesin bildiği her yöne sınırsız Turkcel tarifesine 6 ay önce geçtim. Geçerken herşey dahil reklamında da öle diyo 62 liraydı. Neyse kısacası ben konuşma sınırını hiç bir dönemde aşmadığım halde her az 98 lira ödemek zorunda kaldım. Turkcell fatura dökümünde şöyle bi ibare geçiyo sizin adınıza develete ödenecek vergiler: 32 paket fiyatı: 54 vs.. oda yetmedi kızıp ödemedim ve hattım kapandı ve Turkcel kapalı hata 3 ay daha fatura göndermiş. ve rakan hala aynı. Ne yapabilirim.?
Cevap: Turkcell'e nasıl dur diyebiliriz?
Aleysan valla ben de bu turkcell den şikayetçiyim ama ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.5-6 ay evvel ekonomik sebeplerden arka arkaya 3 fatura ödemedim hattım kapandı ama bundan 1 ay evvel bir yasal takip uyarısında 3 fatura bedelinin ödemesi durumunda başka ücret alınmayacağı ve hattın kullanıma açılacağı bildirildi.zorlukla ödedim ve aynı gün tarihli bir fatura geldi 10 gün sonra.kaç kez mail attım sordum ama insanlarla dalga geçiyorlar.yok icra takibi görünmüyor yok irtibat telefonu istiyor.ne yapabiliriz?bize yardım edecek biri lütfen.