Haciz memuru ödeme teminatı imzalattı
Benim işyerime 1ay önce haciz geldi 6500 ana para borcum varmıs borcum 1050 olmus haciz memuru bana 500 tl tutarında 13 taksitte borcumu ödemem için kagıt imzalattı simdi ikinci taksidi geldi ödeyemedim. ne gibi bir disiplin cezası alırım. Avukatla görüstüm taksitlerimi ödemediğim için dava açılmış ne yapmalıyım?
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Haciz memuru ödeme teminatı imzalattı
Bildiğim kadarıyla haciz memuru nezdinde yapılan ödeme planına uyulmassa 10 günden bir aya kadar disiplin hapsi cezası ile karşılaşırsınız.
Cevabın için teşekkür ederim. Peki bu kararı avukatmı veriyor yani avukat ben davacıyım yatsın deyincemi oluyor? Ayrıca bundan kurtulmamın yolu varmı?
Arkadaşlar yarın avukatın yanına gidecegim bunu bilmem gerekiyor bu disiplin davasını avukatmı acıyor bundan kurtulmanın bir yolu yokmu? Ayrıca ben seneye memurluk sınavına girecegim bu disiplin cezası yüz kızartıcı suçmu memurluga girmeme engelmi?
Tahahütü ihlalden 3 aya kadar disiplin hapsine çarptırılmanız söz konusu. Disiplin cezaları memuriyet için engel değildir.
cevabın için teşekkür ederim peki bu disiplin cezasını avukatın istegi ilemi veriyorlar? Şu anda bu borcu ödeme gücümde yok bu cezadan nasıl kurtulabilirim bunun bir yolu varmıdır?