Cevap: İş yeri kira borcum
Ne yazıyordu taahhütnamede?
taahütnamede tarih yoktu ve sadece ..... tarihinde boş olarak teslim edicem yazıyordu
ben bu konuyla ilgili yönetim sorumlusu hakkında suş duyurusunda bulundum ancak savcılık bana konunun araştırılacağını ve dava konusununda iş yaptırımını engellemk ve çalışma özgürlüğüne müdahele olduğunu belirtti ancak dükkanıma vurulan kilidi kendimin istersem açabileceğimi söyledi. ancak anahtarcılar savcılıktan yazı getirmezsem açamıyacağını söyleyerek gelmediler. ne yapacağımı bilmiyorum teslim edilecek cezai şartllı işlerim içerde
Savcılığa dilekçe yazdırıp polis marifetiyle işyerinize vurulan kilidin açılmasını isteyebilirsiniz.
bu gün itibariyle onu yaptım savcılığa başvurdum ancak savcılık dükkanımda haciz olmadığını veya bir tutu olmadığı için bana yazı vermedi ve kendin açabilirsin dedi kimse karışamaz dedi ancak çilingirlerde yazısız açmıyorlar
Nasıl kilit bu, kır anasını satayım :DD
cumartesi günü savcı bulmak mümkünmü yada hafta sonu nöbetçi bir savcılık varmı bana yardımı olurmu? verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
Dilekçelerinizden kontratınızdan suret ile karakola gidin refakat edilmesini isteyin.
kontratım iş yerinde dosyalı nasıl alıcam