Kargo çalışanının yaptığı dolandırıcılık
Merhabalar. Aras kargo nun şehir ismi vermek istemiyorum A şehrindeki şube'nin ilçelere dağıtıma giden mobildeki eleman bana gelecek olan çuvalları eli ile tartarak bir kilo vermiş. ve Kilosunu 1 liradan taşıdıklarını söylerek çuvalların 95 kilo olduğunu söylemiş ve 90 liraya anlaşmışlar. Çuvalları veren de yaşlı okuma yazma bilmeyen birisi. Neyse çuvallar bana geldiği zaman faturada ücret olarak 42 lira yazıyordu. A şehrini aradım ben araştıracağını söyledi ve daha sonra bana geri dönerek diğer ücreti mobildeki arkadaşlarının aldığını söyledi ve kendisinin onu uyardığını bildirdi. Banada istersem ek bir fatura düzenleyebileceğini istersemde paramı geri iadeceğini söylediler. Bende para iadesi istedim salı günü B ilçesine bırakacaklarını ve bana bilgi verecekleri ayrıcada kendilerini şikayet etmemelerini söylediler. Salı, çarşamba ve perşembe günü beni arayan olmadı ben kendilerini aradım telefonlarım açılmadı. Bende müşteri hizmetlerine bildirdim. Şimdi benim sorum Aras Kargoyu Dolandırıcılık yada farklı bir sebebden savcılığa verebilir miyim. Verirsem kazanma İhtimali varmıdır. Bilgi verirsenin sevinirim. Not: elimde belge ve şahitler var.
Cevap: Aras Kargo'nun yaptığı Dolandırıcılık
Yaşadığınız olay nedeniyle şirketi suçlamış olmanız bence hatalı. Yaşanan olay sebebiyle ilgililer hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Cevap: Aras Kargo'nun yaptığı Dolandırıcılık
Bence de şirketin değil personelin yaptığı bir para çırpma oyunu gibi görünüyor.
Cevap: Kargo çalışanının yaptığı dolandırıcılık
Evet personelin bir para çırpma oyunu. Bunu kabul de ettiler. Fakat bu konuda Aras Kargonun da canı yanmalı ki bütün çalışanlarını ve halko bu konularda bilgilendirsin. Ben olayı kargoyu teslim edenler tanıdık ve samimi olduğumuz için bu kadar ucuza nasıl getirdin muhabbetiyle olayı fark ettim. Yoksa şahsıma bir fatura verilmedi. Bu para çırpma olayı bize yapıldı başkalarına yapılmasın..