Sayın ilgililer idare mahkemesine dava açılsa kaça ay sürer? Teşekkür ederim
Printable View
Sayın ilgililer idare mahkemesine dava açılsa kaça ay sürer? Teşekkür ederim
Bir davanın sonuçlanma süresinin önceden bilinebilmesi mümkün değildir.
Erdogan bey kusura bakmayın size bazı sorularım olacak ben adalet bakanlığında memur olarak evraklarımı verdim.Güvenlik soruşturması olumsuz çıktı beni aradılar evragımın olumsuz sonuçlandığını bildirdiler.Ben 2007 de bir kavga sonucu davam tecil edildi.Bundan dolayı memur olamadım.Kararımı hagb çevirsem tekrardan idare mahkemesine başvursam eski hak ettiğim memurluğu alabilirmiyim.
HAGB kararını alsam ileride tekrar kpss girip memurluğa atansam tekrar olumsuz yazı gelirmi?
bi konu hakkında görüşünüzü alabilirmiyim ben memurluk sınavını kazandım ve atamam adalet bakanlığı tarafından durdurldu.657 memurluk kanunu değişmeden önce tecil edilmiş bir hükmüm vardı.ve bu hüküme göre memur olmama engel bi durum yoktu.657 memurluk değiştikten sonra tecil edilmiş hükümler memur olmama engel bi durumdur.ben hagb kararı aldıktan sonra idari mahkemey başvursam davayı kazanıp işime başlarmıyım cevap verirseniz sevinirim
Atamanızın Adalet Bakanlığı tarafından durdurulduğunu öğrendiğiniz tarihten itibaren 60 günlük süre içerisinde dava açmanız gerekiyordu.
buğün haber verdiler ve gelip tebligat imzalayın diyolar ben bu durumda tebligatı hemen imzalayayım mı davadan dolayı ne çıkaar olumlu sonuçlanırmı
Tebligatı gidin alın ve imzaladığınız yere kendi elinizle günün tarihini yazın. O tarihten itibaren 60 gün içerisinde dava açabilirsiniz. Olayı tam bilmeden davanın sonucu hakkında bir yorum yapmak istemem. Bir avukata danışınız.
Arkadaşlar ne yapabilirim.Devlet memurluk kanunu 2008 önce tecilli hükümler memuriyete engel değilken 2008 sonra tecil maddesi çıkartılıp memurluğa engel teşkil etmektedir.2007 de tecilli bir cezam var 1 yıl 6 ay sınvı girip kazandım bana baknlıktan olumsuz cevap geldi hala tebligatı imzalamadım.ne yapabilirim.mahkemeye başvurup tecilimi hükmün açıklanmasını geri bırakılılmasına cevirdim ama bakanlığa benim eski karar gitti.idari mahkemeyemi başvuracam yokda komisyona gidip yeni karaımı mı vereceğim yoka bakanlığa gidip dilekçemi vereyim hukuki yardıma ihtiyacım var. beni memurluk işim elimden ğittimi.degerli arkadaşlar yardımınız için teşekürler