Eşim boşanıp yurt dışına gitmek istiyor
Merhabalar.Bilgi veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.Eşim şirket borçlarından dolayı benımle anlaşmalı olarak başanıp yurt dışına gitmek istiyor.
Ama ben eminim kendisi kabul etmesede yurt dışında sevgilisi var.Bunu bana kendi ailesi ve kardeşleri söyledi.Boşanmamız için bana manevi baskı yapıyor.
Beni asıl düşündüren 2008 yılında kısa bi dönem için kendisine ait olan ltd.şti.
nin %80 hissesini benım üzerime devretti ve müdür olarak gösterdi.Sonra benım ısrarlarımla tekrar şirket hisselerini üzerine aldı benim yetkim şirkette 4 ay sürdü.Eğer eşim benden boşanmakta ısrar ederse ben kabul etmesemde
giderse ben napabilirim.Şu anda oturduğumuz ev ailesine ait Ben şimdi ne kadar ailesinin bi tane gelinleri olsamda o zaman el kızı oluyorum.Beni evden çıkartabilirlermi 13ve10 yaşında iki oğlum var.Bide boşanmayı kabul edersem
eşim bütün borçlar bana aittir derim diyor benim yetkili olduğum dönemdeki vergi ve ssk gibi.Yani yeterki boşanalım diyo. Bilgi veren herkese teşekkür
ederim
Cevap: Eşim boşanıp yurt dışına gitmek istiyor
Konuyu yanlış yerdemi açtım acaba.Arkadaşlar yanıta,fikire ihtiyacım ar
Cevap: Eşim boşanıp yurt dışına gitmek istiyor
Alıntı:
yörükkızı rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar.Bilgi veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.Eşim şirket borçlarından dolayı benımle anlaşmalı olarak başanıp yurt dışına gitmek istiyor.
Ama ben eminim kendisi kabul etmesede yurt dışında sevgilisi var.Bunu bana kendi ailesi ve kardeşleri söyledi.Boşanmamız için bana manevi baskı yapıyor.
Beni asıl düşündüren 2008 yılında kısa bi dönem için kendisine ait olan ltd.şti.
nin %80 hissesini benım üzerime devretti ve müdür olarak gösterdi.Sonra benım ısrarlarımla tekrar şirket hisselerini üzerine aldı benim yetkim şirkette 4 ay sürdü.Eğer eşim benden boşanmakta ısrar ederse ben kabul etmesemde
giderse ben napabilirim.Şu anda oturduğumuz ev ailesine ait Ben şimdi ne kadar ailesinin bi tane gelinleri olsamda o zaman el kızı oluyorum.Beni evden çıkartabilirlermi 13ve10 yaşında iki oğlum var.Bide boşanmayı kabul edersem
eşim bütün borçlar bana aittir derim diyor benim yetkili olduğum dönemdeki vergi ve ssk gibi.Yani yeterki boşanalım diyo. Bilgi veren herkese teşekkür
ederim
Eşinizin niyeti sizin tahmin ettiğiniz gibi olabilir. Son dönemlerde sıklıkla karşılaştığımız ve erkekler tarafından geliştirilmiş yeni bir "olabildiğince sorunsuz boşanma" takitiği bu.
Yurt dışında çalışmak için bir şirketle anlaştığını, ancak şirketin bekar eleman istediğini, oldukça iyi para verdiğini, asıl oraya gittikten sonra aldıracağını vs vs anlatarak kadını ikna edip talepsiz anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalışıyorlar. Tazminat, nafaka vb. yasal yükümlülüklerdende kurtulmuş oluyorlar.
Her ihtimali ve bahsettiğiniz ihtimali de gözönünde bulundurarak ve tabii sizde boşanmayı kabul ediyorsanız, Şirketi kapatmasını söyleyin. (nasılsa yurt dışına gidiyor) Şirketin vergi, sgk vs borçlarını kapatmasını yada yasal olarak üstlenmesini isteyiniz..
Siz ve çocuklarınız için nafaka ve tazminat konularında anlaşın. Özellikle SGK ve Vergi Borçları konusunu halletmeden boşanmayın.
Geçmiş olsun..