Hırsızlık Suçuyla Yargılanma?
2008 yılında çalıştığım özel bir firmada mal kabul görevlisiydim ve görevim esnasında kargoculardan gelen malları teslim alıyordum.Kargocuların biriylede muhabbetim oldukça ilerlemişti öyleki kargocu bana şırnakta bulunan akrabasının ucuza telefon getirdiğini ve isterse banada getirebileceğini söyledi.bende ucuza olduğu için kabul ettim. bana 2 adet telefon ve turkcell kontörleri 500tl karşılığında sattı. ve 1 hafta sonra bana sattığı ürünlerin başka bir firmaya teslim etmesi gerektiği kolinin içinden çalıp bana sattığı ortaya çıktı. içinden telefonları ve kontörleri aldığı koliyide benim çalışma alanıma bırakıp unutulmuş ve sanki benim çalışma alanımda kaybolmuş gibi bir izlenim verdi.daha sonra biz bu koliyi sahibi olan firmaya teslim ettik.kargo görevlisi o günden sonra işten çıktı ve ona ulaşamadım.kontörleri kullandığım içinde hakkımda hırsızlık davası açıldı.suçsuz olduğumu nasıl kanıtlayacağım.hırsızlık malı olduğunu bilsem kesinlikle almazdım ve ürünleri bana satanada ulaşamıyorum.Değerli bilgilerinizi bekliyorum. Mahkemede nasıl bir ifade vermeliyim..
Cevap: Hırsızlık Suçuyla Yargılanma?
Cevap verecek kimse yokmu acaba?
Cevap: Hırsızlık Suçuyla Yargılanma?
Sayın Tiyatro41,
Konu anlattığınız şekilde ise iyi bir ceza avukatından yardım almanızı tavsiye ederim.