DARTY den 01.11.2009 tarihinde tv kartı aldım.Mağazada benle ilgilenen kişiye uydudan gelen kabloyu takarak kullanacağım bir tv kartı arıyorum dedim.Bunun üzerine 119.00 TL lik ürünü önerdi kabul ettim. Ürünü aldıktan sonra eve gittim kutusunu açtım ürünü denedim .Ama digital yayınları desteklemediğini gördüm 03.11.2009 tarihinde ürünü iade etmek için gittiğimde iade olmıycağını söylediler. Kutunun içinde bulunan yazılım cd si olduğu için bu tip ürünlerde iade olmuyormuş diye cevap aldım.Fakat içinden çıkan yazılım cdsi zaten ürünün resmi sitesinde mevcut. Nekadar yasal hakkım var desem bile cevap alamadım.Sadece ürünün firmasına mail olarak şikayetimi bildirceklerini ve üst modelle değiştirebilceklerini söylediler. Bir üst modelin fiyatı 200 tL. O anki baskı ve stresle kabul ettim. Eve gelip DARTY müşteri hizmetlerini aradım şikayetimi bildirdim. 2 gün sonra beni aradılar. Ürünün para iadesi olmayacağını onun yerine 119 tL başka bir ürün yada fiyat farkını ödeyerek yeni ürün alabilciğimi söylediler.
İstediğim özelliklerde ürün mağazalarında ve stoklarında yok. Getirilmesini istediğimde olumsuz cevap aldım. Zorla bana 119 tL lik bir elektronik eşya almamı istiyolar. Ben para iadesi istiyorum.
Sizce ne yapmalıyım.
Ürünün kutusunda herhangi bir zarar yoktur sadece poşetleri açılmıştır.
Cd kullanılmıştır. Fakat Windows7 desteklemediği için internetten indirilmiştir.
Dava açmayı düşünüyorum