-
Acer 30 İş günü
06.09.2009 tarihinde arızalanan acer marka dizüstü bilgisiyarımı aldığım firma olan mediamarta götürdüm.Ürünün garanti kapsamında olduğunu söylerek servise gönderdiler. Yaklaşık olarak 2 ay bekledikten sonra 02.11.2009 tarihinde bilgisiyarınız servisten gelmiştir diye beni aradılar.Gittim bilgisiyarımı almak için ama bilgisiyarımı olmadığını farkettim.Mediamart çalışanları bizim yapcağımız birşey yok dediler.Ürünü iade almadan servise birdaha gönderdim.
Bilgisyarımdan haber alamıyorm 30 iş gününü çoktan geçti.
Dava açmak istiyorum ama bu işlerin nasıl olduğunu bilmiyorum elimde servise verilme tarihi ola belgeler var.
Bana ne yapmam konusunda yardımcı olurmusunuz. Mahkeme masrafları yada nereye başvuracağım..
-
Cevap: Acer 30 İş günü
Güncel..
Acer Yetkili servisleri telefonlarıma cevap vermiyor..
Yasal işlemleri başlatmak istiyorum ama fatura Mediamartta.
Elimde sadece servis kağıdı var.
Servis kağıdı ile yasal işlem başlatabilirmiyim
-
adliyeye müracat ediyorsun sadece 10 tl lil pul alıyorsun servis formlarının fotokopisini ve fatura fotokopisini dilekcene ekliyorsun.
dilekceni düzgün bir şekilde yazarsan çok iyi olur .Dilekcende şu ana kadar yaşanan olayları net bir şekilde anlatırsan.sana dosya açılıyor ve mahkeme için sana tebligat yapılıyor.
-
dilekcende makinanı yenisi ilemi değiştirmek istiyorsun yoksa para iadesimi istiyorsun onuda belirtirsen iyi olur.
-
Yardımlarınız için teşekkürler.
-
rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir.sizinle aynı durumda olan oğlumun makinasıda aynı durumda ve tuketici mahkemesine dava açtık duruşma gününün gelmesini bekliyoruz.ft yok demişşin ft suretini medıa marketten tekrar çıkarttırıp aslının aynıdır yaptırabilirsin.satana kadar son derece yardımcı olan firmalar sattıktan sonra yoklar.
-
Problemin çözüldü mü bilemiyorum ama firmalar ile temasa geçmenin kolay yolu şikayet var.com yazmak.Ozaman panikleyip size dönerler.