Re: özel telekom bayiliği
Merhaba ben yeni üye olduğum için.Yeni bi mesaj yazamıyorum sizin konunuza yakın olduğu için yazma gereği duydum.
1 sene önce erkek arkadaşım işsiz kaldığı için çok zor durumda kalmıştık.Kenarda biraz birkimimiz vardı ve superonline bayiliği almaya karar verdik.O zamanki düşüncemize göre en azından harçlığımız çıkar diye planlar yapıyorduk. ( Superonline alo box diye bir ürünü var bu ürünü sabit telefona bağlıyorsun şehirler arası konuşmaları çok uyguna yapabiliyorsun) sözleşmeyi yaptık. Kısa bir süre sonra arkadaşım yurt dışından bi iş tekilifi aldı ve gitmek zorunda kaldı.O zaman kadar da 20 yakın müşterimiz olmuştu.Bu müşteriler konuşma yaptıkça belirli bi oranda komisyon hesabımıza geçiyordu.Bizde dedikki şimdi iptal ettirmiyelim nasıl olsa komisyon gelicek kalsın sonra iptal ettiririz.
Neyse fazla uzatmayayım istediğimiz zaman iptal etme hakkımız olduğu bize söylenmişti.Hesaba gelen komisyon tutarları o kadar komik rakamlarki ve herşey bizim cebimizden gidiyor alo box kutularını bile bizim almamız gerekiyor.Artı kutular sürekli bozuk çıkıyor müşteri şikayetleri geliyor şuan 10 adet müşteri var yok .İptal etmek için başvurduk içerde borcunuz var iptal edemiyoruz dendi.Verdiğimiz üyelik ücretinden düşün diyoruz olmaz diyorlar yeni bayi bulana kadar iptal olmaz diyolarlar .Bizim bu paraya ihtiyacımız var 1 senedir oyalıyorlar bizi. Dava açsak ne şekilde ve nasıl açabiliriz.
Bu arada şirket kurmamız gerekiyordu arkadaşım sigortalı olduğu için şirket kurmamıştık.
Yardım ederseniz sevinirim.Cevabınızı bekliyorum.İnanın çok zor durumdayız.