Babamın kredi kartı borçları?
Bir arkadaşın isteği üzerine bu konuyu açıyorum.
Merhaba;
Babamın bundan 1 sene önceye kadar yaklaşık 28milyar civarında kredi kartı ile borçları çıktı. Ben bunu oğlu olarak gece gündüz calısıp bir şekilde ödedim. Aradan 2 sene geçti şimdi tekrar 30milyar civari borcum var diyor ALLAH aşkına şimdi ben ne yapayım bu adamı? Herlafı yalan her adımı yalan. Nereye ne borcu var onuda bilmiyorum bankaya borcum var diyor.Bankaya gidiyorum sormak için bilgi veremeyiz diyor. Benim sormak istediğim şudur benim birşekilde bankalardan ne kadar borcu var cıkartmam lazım bana söylemeleri lazım. Bunun için ne yapmamız gerekir? Savcılığa dilekçe falanmı vericez napıcaz aklım durdu şuan belkide konuyu bile adam gibi açıklıyamamışımdır yardımlarınızı bekliyorum sayın avukatlar
Cevap: Babamın kredi kartı borçları?
Birde sormak istediğim diyelim biz bu borcu gene kapattık? gene bankalardan kredi kartı almaması için birşeyler yapamazmıyız ya biri cevap versin bir zahmet ??
Cevap: Babamın kredi kartı borçları?
Alıntı:
LincolnSamet rumuzlu üyeden alıntı
Birde sormak istediğim diyelim biz bu borcu gene kapattık? gene bankalardan kredi kartı almaması için birşeyler yapamazmıyız ya biri cevap versin bir zahmet ??
Alıntı:
LincolnSamet rumuzlu üyeden alıntı
Bir arkadaşın isteği üzerine bu konuyu açıyorum.
Merhaba;
Babamın bundan 1 sene önceye kadar yaklaşık 28milyar civarında kredi kartı ile borçları çıktı. Ben bunu oğlu olarak gece gündüz calısıp bir şekilde ödedim. Aradan 2 sene geçti şimdi tekrar 30milyar civari borcum var diyor ALLAH aşkına şimdi ben ne yapayım bu adamı? Herlafı yalan her adımı yalan. Nereye ne borcu var onuda bilmiyorum bankaya borcum var diyor.Bankaya gidiyorum sormak için bilgi veremeyiz diyor. Benim sormak istediğim şudur benim birşekilde bankalardan ne kadar borcu var cıkartmam lazım bana söylemeleri lazım. Bunun için ne yapmamız gerekir? Savcılığa dilekçe falanmı vericez napıcaz aklım durdu şuan belkide konuyu bile adam gibi açıklıyamamışımdır yardımlarınızı bekliyorum sayın avukatlar
Sizin anlatımınıza göre hesapsız kredi kartı harcamaları ile aile efradını sıkıntılara sokan babanızın bundan böyle aile efradını başka sıkıntılara sokmaması için bulunduğunuz yerdeki aile mahkemesinde,aile mahkemesi yoksa sulh hukuk mahkemesinde babanızın HACİR altına alınması konulu dava açabilirsiniz. Mahkemeye babanızın aynı konuda sizi birden fazla kez ekonomik sıkıntıya soktuğunu,bunun eylemlerinin devam edeceği ve aile birliğine zarar vereceği endişesi taşıdığınızı beyan eder ve önceki zamanlarda sizin tarafınızdan yapılan ödemeleri belgeleyerek iddianızı güçlendirirsiniz. Davanızın mahkemece isteminiz doğrultusunda sonuçlanması halinde mahkeme babanıza bir vasi tayin edecektir. Bundan sonra bankalara söz konusu kararın bir örneğini vermeniz bir daha benzer sorunlar yaşamamanızı sağlayacaktır.