Cevap: Kötü Niyetli Kurum Amiri
Söz konusu amir hakim midir?
Alıntı:
metehan50 rumuzlu üyeden alıntı
Bir süre sonra yazının takılan klasörden alındığını tespit ettim.
Amirinizin aldığını ıspatlayabilecekmisiniz?
Arkadaşlar,benim kurumum belediyedir.Öncelikle bunu açıklamış olayım.Zaten Başkanla aramız oy vermeme yüzünden açıktı.İdari davada açmış olduğum dava vardı.Yürütmenin durdurulması için benim lehime karar çıkmış ve işlemin iptali konusu halen devam etmektedir.Zaten Belediye küçük belde belediyesi olduğundan iki birimden ibarettir.Mali Hizmetler ve yazı işleri Müdürlüğü.
Sayın Erdoğan Bey'in dediği gibi belki ispat edemeyeceğim ama ortada açık olan bir durum vardır.Bilakis bu yazıyı kurum amiri olarak başkan imzalamıştır.Bu yazıya cevap verildiğini bildiği halde bu komplo yoluna başvurduğunu kesin olarak düşünmekteyim. Yine de savcılıga suç duyurusunda bulunacağım.Saygılarla....
Bazı şeyler çok net olarak herkes tarafından bilinir ancak ispatlanamaz. Bence ispatlayamayacaksanız boşuna savcılığa başvurup ortalığı daha da karıştırmayın. Takipsizlik kararı çıkınca bu sefer de usülsüz müracaat ve şikayette bulundunuz iddiasıyla savunmanızı isteyebilir.
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Bazı şeyler çok net olarak herkes tarafından bilinir ancak ispatlanamaz. Bence ispatlayamayacaksanız boşuna savcılığa başvurup ortalığı daha da karıştırmayın. Takipsizlik kararı çıkınca bu sefer de usülsüz müracaat ve şikayette bulundunuz iddiasıyla savunmanızı isteyebilir.
Evet arkadaşım haklısın arzuhalci kardeş.Ama ortada bir oyun bir senaryo vardır.Zaten çalıştığım birimde iki arkadaş mevcuttur.Bu belgeden başkanın kesin haberi vardır.Kendi imzalamıştır.Adliyedeki evraklarda bunlar açıkca görülmektedir.Saygılarla
Alıntı:
Merhabalar.Saygıdeğer arkadaşlar öncelikle saygılarımı sunar çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Arkadaşlar,ben bir kurumda Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapmaktayım.Kurum amiri ile aramız iyi gitmediğinden dolayı,kurum amiri hakkımda elinden gelen komplo ve tuzakları hazırlamaktadır.Örneğini vereceğim bir tuzak da bunlardan birisidir.
Mahkemede davası devam eden bir personelin yazsı ı kuruma geldiğinde kurum amiri yazıyı bana havale etmiş ve ben de yazıya cevap yazarak giden yazılar dosyasına takdım.Bir süre sonra yazının takılan klasörden alındığını tespit ettim.Yazı ilgili mahkemeye gitmesine rağmen kurum amiri benim yazıyı ilgili yere göndermediğim gerekçesiyle savunma istedi.Mahkemeye giderek yazının giriş kaydı yapılarak dosyaya konulduğunu tespit ettim.Şimdi sorum şunlardır;
1-Kurum amiri komplo kurarak bir personele zarar vermekten yada kötü niyetli olduğundan soruşturma açılmaz mı?
2-Savcılığa suç duyurusunda bulunsam nasıl olur.
Cevaplarınız için teşekkürlerimi sunarım.
Arkadaşlar sizlere bir konuyu daha danışmak istiyorum.Farz edelimki ben bu konuyu ispat ettim ve savcılık kurum amirinin yaptığı haraketin TCK'ya göre suç olduğunu öne sürerek dava açtı.Çok erken ama kurum amirinin yapmış olduğu yukarıda da belirttiğim gibi bu suçları işlemiş sayarsa TCK'nın hangi maddelerine göre değirlendirir?Kurum amirine Verilecek Ceza altı aydan fazla olurmu? Saygılar sunarım.
Alıntı:
Arkadaşlar sizlere bir konuyu daha danışmak istiyorum.Farz edelimki ben bu konuyu ispat ettim ve savcılık kurum amirinin yaptığı haraketin TCK'ya göre suç olduğunu öne sürerek dava açtı.Çok erken ama kurum amirinin yapmış olduğu yukarıda da belirttiğim gibi bu suçları işlemiş sayarsa TCK'nın hangi maddelerine göre değirlendirir?Kurum amirine Verilecek Ceza altı aydan fazla olurmu? Saygılar sunarım.
Yeterli altyapıya sahip olmamamız nedeniyle sitemizde falcılık hizmeti verilemediğini üzülerek belirtmek isterim.
Anlattığınız olayda, adli soruşturma gerektirecek bir boyut göremedim. Sonuçta, sadece savunmanız istenmiş, ancak ceza verilmemiş.
Belediyede görev yapmanın zorlukları bunlar... Başkanla çatışmayı sona erdirecek girişimler daha yararlı olabilir.
Alıntı:
Kantaroncu rumuzlu üyeden alıntı
Anlattığınız olayda, adli soruşturma gerektirecek bir boyut göremedim. Sonuçta, sadece savunmanız istenmiş, ancak ceza verilmemiş.
Belediyede görev yapmanın zorlukları bunlar... Başkanla çatışmayı sona erdirecek girişimler daha yararlı olabilir.
Selamlar kantaroncu kardeş.Dediğiniz haklı ama zaten başkan bana ceza veribilmek için sudan bahaneler aramaktadır.Daha önce de bir kaç sorun üzerinde sizinle bilgi alış verişinde bulunmuştuk.Ceza vermek için soruşturma sonucu beklenmektedir.Ortada hakkımda tezgahlanmış bir komplo teorisi vardır.Bilerek klasörden evrak alınıyor ve daha sonra yazıya cevap verilmedi diye soruşturma açılıyor.Bu nasıl bir iyi niyet göstergesi olabilir ki.Saygılarla....