homealone rumuzlu üyeden alıntı
Şimdi bu kardeşimin mal varlığı mevcut..Babadan kalandan Çalışmadan kira gelirleri var...Kumarı kıbrısı sever...Miras kalmadan öncesinde kendi doğup büyüdüğü evde yaşadı ikamet etti..O zaman ben ve annem birlikte idik.çünkü adamdan resmen boşanmıştı..Benim Nişanlılığım süresince bana,eşime ve anneme sürekli olarak babası ile birlikte zulm ettiler..Ben evlendikten sonra Anneme baskı ile kanser olunca kanserli Babasını annemin yanına taşıdı..Benden habersiz olarak çoktan yerleşmiş adam sonrada annemin evinde öldü..Babasının evini Oturduğu evi kiraya verdi..bir dairesinden aldığı(1750ytl)Kira gelirleri en az dahada arttırdı..
Benim kardeşimin malına filan ortak olma gibi bir beklentim asla yok çünkü biliyorum ki iş işten geçmiş..Ancak Ben kirada oturuyorum maddi dururum hiç iyi değil ben annemin evine yerleşmek istiyorum...Ama bu pzv..kardeşim beni karakola şikayet etti annemin evinde kalmamı engelliyor..
Şimdi en önemli sorum şu ben savcılığa gitsem şikayette bulunsam malını kiraya verdiğini ve benim ihtiyacımı ispatlayıp onun kiraya verdiği eve geri dönmesini sağlayabilirmiyim...
Ya ben kiramı ödeyemiyorum ben geçinemezken o kumara para harcıyor yaa
O Ahirette zaten hesap verecekte ihtiyacı olan benim Ben evliyim O bekar.. kanunen annemin yanında oturma hakkım benim olmazmı<??