Boşanma ve tedbir nafakası
Açtığım boşanma davasında ikinci duruşmaya gelindi,ilk duruşmada karşı taraftan kimse gelmedi.İkinci duruşmada Tedbir nafakası bağlanacak dedi avukatımız üçüncü duruşmada da şahitler dinlenecek dedi.Öncelikle avukatıma tabi ki güveniyorum ve bana yardımcı tabi ki oluyor.Sadece diğer avukat arkadaşlardan da bilgi almak istiyorum . Çünkü bu sitede yazılan herşey çok önemli.
Dava üç yıllık ayrılığa sebebiyetten açıldı.Şu anda hayatımda biri var ,tahminen bu tarz davalarda kaç duruşmada karara bağlanır.Yani bu süreçler erkek içinde bayan içinde zor süreçler bir an önce kesinleşmesi taraftarıyım.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Cevap: BOŞANMA vE TEDBİR NAFAKASI
Avukatınız en iyimser haliyle olması gerekeni söylemiş zaten size. Siz avukatınıza güvenmeye devam edin.
Davaların her zaman öngürüldüğü gibi gitmeyebileceğini de göz ardı etmeyin.
Cevap: BOŞANMA vE TEDBİR NAFAKASI
Alıntı:
Av.İlknur Sezgin Temel rumuzlu üyeden alıntı
Avukatınız en iyimser haliyle olması gerekeni söylemiş zaten size. Siz avukatınıza güvenmeye devam edin.
Davaların her zaman öngürüldüğü gibi gitmeyebileceğini de göz ardı etmeyin.
Bilginiz için teşekkür ederim..Şimdi tam olarak tanıklarda dinlendikten sonra ne olacak karara mı bağlanacak onu anlayamadım..Yani bu dava üç sene yine red edilir mi yoksa boşanmaya karar verilip,nafaka ve tazminat için devam mı eder..Yardımcı olursanız sevinirm...