Yanlış fiyatla listelenen ürün siparişi ve satıcının siparişi iptal etmesi
SaatveSaat.in sitesinde cumartesi günü piyasa değeri yüksek olan 4 adet saat 1 lira gibi bir fiyattan satışa sunulmuştu. Bir yanlışlık olduğunu düşünerek firmaya telefon yoluyla bir çok defa ulaşmaya çalıştım fakat başarılı olamadım. mail yoluyla ulaşmak istedim fakat geri dönüş olmadı ve bende demek ki bu fiyattan satıyorlar bir bildikleri vardır diyerek 3 adet ürün sipariş verdim. ben siparişimi verdikten sonra fiyatlarını düzelttiler. P.tesi günü arama tenezzülünde bile bulunmadılar. Sadece mail yoluyla siparişimi iptal edeceklerini söylediler ve kendi kendilerine siparişimi iptal ettiler. Kendilerini aradığım zamanda ürünleri siteye ekleyen kişinin fiyatlarını yanlış girdiğini söylediler ve O fiyata O ürünleri göndermeyeceklerini söylüyorlar. ürünlerin Gerçek toplam fiyatları 1,197.00 tl tutuyor. Ama kendi hatalarından dolayı siparişimi iptal ediyorlar. bunun için ne yapabilirim sizce..
Cevap: Yanlış fiyatla listelenen ürün siparişi ve satıcının siparişi iptal etmesi
Teşekkürler. Dediğim gibi sadece benimle irtabata geçen kişiler biraz kaba davranmışlardı bu yüzden de 1 liranın peşine düştüm. Cevaplarını için teşekkür ediyorum.