Arkadaşlar ben bir internet sitesinden bir cep telefonu takasına girdim. Karşıdaki şahısla anlaşıp telefonları karşılıklı kargo İle yolladık. Ben 1 gun once yolladım. Şahıs benım kargom once gidince kendı kargosunu yollamadı ve bana telefon bana yaramaz tekrar yolluyorum dedi ben şahsın telefonunu beğendığım ıcın uzlaşalım dedim siteden get açtı ve 285tl ve ben siteden 285tl yatırıp telefonu aldım. Bu arada benim teledonun şahısta hala. Anlaşmaya gore benim telefonum onda kalacaktı ve ben üzerine 135tl odeyecektim. Şimdi ben 285tl odedım getten telefonumda onda kaldı. İnkar ediyor 135 tl anlaştığımızı ve telefonumun uzerine yatmaya calışıyor. Sitedende 135 ödemem gerekirken 285tl alacak. Şahıs satın aldığım telefonu kargoya vermış kargo fişinide siteye girmiş geti iptal edip 135tl ye çekmedi. Benim telefonum yurt dısından gelipte kayıt altına alınmış yani sıfır almadım. Şimdi ben karşıdan 150tlmı alabilirmiyim. yada bu işten vazgecip teefonumu geri alabilirmiyim. bir hukuki dayanağım varmı yardım cı olursanız sevinirim