-
Kiracı
01.07.2009 tarihinde evimi kıraya verdım ılk kırayı elden aldım ama bundan sonrakı kıraları hıc zamanında alamadım 2 defa noterden kıracıya ihtar cektım bu ıhtarlarda 30 günlük sure verdım ve 30 gün sure dolmadan kıraları yatırmış ama gıne kıra vermemeye devam edıyor tekrarmı ihtar cekmem lazım her ay kıra alabılmem için ihtarmı cekecegım bu konuda yardımlarınızı beklıyorum
saygılarımla
-
Cevap: Kıracı
İhtar cekmenize artık gerek yok. 2010 yılında kira kontratı bitiminde iki haklı ihtar nedeni ile kiracınızı tahliye edebilirsiniz.
Kira paranızı geciktiğinde icra takibi yapın. Ayrıca kontratda özel hükümlere bakınız eğer bir ayın kirası ödenmediginde diğer aylar muaccel olur ibaresi varsa .geciktiğinde tüm kira dönemi alacagınızı takibe koyun.
-
2010 temmuz ayını tahliye ettırmem ıcın beklememmı lazım daha cok var bu kıracı kafasına gore odeme yapıyor bunun duzenlı odemesı için ne yapmam lazım kıra kontratında muaccel maddesı var
-
2010 temmuz ayını tahliye ettırmem ıcın beklememmı lazım daha cok var bu kıracı kafasına gore odeme yapıyor bunun duzenlı odemesı için ne yapmam lazım kıra kontratında muaccel maddesı var
-
Sayın nıhat bey konu ıle ilgılı yardımlarınız ıcın teşekkur ederım ederım ayrıca kıra kontratında 2 ay odenmesse muaccel olur maddesı var
saygılarımla
-
o halde 2 ay ses çıkarmayın ihtarda cekmeyin takipde yapmayın.
2 aydan sonra 2010 temmuzuna kadar olan tüm kira alacaklarınızı tahliye içerir şekilde icra takibi konusu yapın. Kolay gelsin.
-
Cevap: Kiracı
sayın nıhat karslı
verdınız bılgıler ıcın cok teşekkur ederim sağlıcakla kalın sizin dedınız gıbı 2 ay bekleyecegım
saygılarımla