babam 1994 de vefat etti annem başkasıyla evli görüşmüyorum başka birinin beni evlat edinmesi mümkün mü?24 yaşındayım...
Printable View
babam 1994 de vefat etti annem başkasıyla evli görüşmüyorum başka birinin beni evlat edinmesi mümkün mü?24 yaşındayım...
Kaç yaşındasınız?Evlat edinecek kişi kaç yaşında?
şuanda evlat edinme adayı yok.tavsiyelerinize göre yola çıkacağım.
aslında çok zor yada yeterli bilgim olmadığı için çok zor gelen bir durumdayım.
24 yaşındayım ennem ve babam ben 2 yaşındayken boşanıp başkalarıyla evlenmişler.2 kardeşiz. 5 yaşından sonra annem üvey babamla bizi kaçırdı doğuda bir illde yaşamaya başladık.10 lu yaşlarımdan sonrada üvey babam tarafından çeşitli tacizlere mağdur bırakıldım 15 yaşındada üvey babam şiddet ve tehditlerle beni ilk karısından olan oğluyla resmi nikah olmaksızın okulumdan alarak evlendirdi.5 yıl sürdürebildim.daha fazla dayanamadım o 5 yıl içinde yaşadıklarımı kelimelerle anlatmam mümkün değil boşanma yada ayrılma gibi kavramları olmadıkları için kaçtım 5 yıldan beride hala kaçıyorum hala beni arıyorlar ve öldüreceklerini söylüyorlar sürekli korku içindeyim yeni bir hayat kurmak istiyorum ama beni bulmalarından çok korkuyorum neler yapabileceklerini biliyorum annem hala orda onun vasıtasıyla ikamet adresime ulaşabileceklerini düşündüğüm için bir ikametgahım bile yok yaşadığım yerde bende kendice bulduğum çözümle biri beni evlat edinirse bilgilerime ulaşamayacaklarını düşündüm nekadar olabilir bilmiyorm yada farklı bir yolu varmı? beni ne yapmam gerektiği hakkında bilgilendirirseniz sevineceğim
lütfen bana yardımcı olun.