Kontratsız kira borcum ve yapılan tehdit.
merhabalar..
Sitede arama yaptığım halde tam cevap bulamadım. Belkide içine düştüğüm panik atmosferi yüzündendir.
Kontratsız olarak kiracı oldugum dükkan sahibine bir rahatsızlıgım sonucu 3 aylık kira borcumu ödeyemedim. Geçen ay kirayı ödemediğim taktirde dükkanı boşaltmamı istediler. Sorun yaşamak istemediğimden dükkan arayacağımı bulursam boşaltacağımı ve borcuda kısa sürede kapatacağımı belirttim. Dükkan bulamadım ve bu ay başı itibari ile kira borcumun tamamını ödemek istediğimi ve dükkanda kalmak istediğimi belirttiğim halde Sahibi bunu kabul etmeyerek telefonda tehdit etti! Yarın kolluk kuvvetleri ile oraya gelip seni fuzuli isgalden atacagım dısarıya diyor. Bunu yapma hakkı var mı ? Yine konusması tehdit dolu kaba kuvvet kullanmak eğiliminde !!
Bu olay ve tehditler karsısında nasıl bir yol izlemeliyim ve hangi yollara başvurmalıyım. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevineceğim..
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Cevap: Kontratsız kira borcum ve yapılan tehdit.
Daha önceki kiraları nasıl ödüyordunuz, elden imza karşılığımı yoksa banka hesabına mı?
Cevap: Kontratsız kira borcum ve yapılan tehdit.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Daha önceki kiraları nasıl ödüyordunuz, elden imza karşılığımı yoksa banka hesabına mı?
elden ödüyordum. İmza veya makbuz hicbirsey yok! sadece günü geldiginde elden veriyordum kirayı. Ama şimdi hem kira borcumu olandan fazla olarak istiyorlar hemde tahliyemi istiyorlar. Ne yapacagımı bilemez durumdayım. Gerekeni yapın dedim sanırım ihtar çekecekler onu bekliyorum.