Kredi kartı kullanam ücreti ne karşılık dilekçe yazdım ve para geri ödendi ama 3 ay sonra birdaha geldi
Kredi kartı kullanam ücreti ne karşılık dilekçe yazdım ve para geri ödendi ama 3 ay sonra birdaha geldi . tekrar gelmesinin sebebi limiti doldurmamışım.
şimdi ne yapmayalım tekrar dilekçemi göndermeliyim.
yoksa başka birşeymi yapmayalıyım.
Sorumla ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler:)
Cevap: Kredi kartı kullanam ücreti ne karşılık dilekçe yazdım ve para geri ödendi ama 3 ay sonra birdaha geldi
Tekrar dilekçe verin. İptal etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurun.
Cevap: Kredi kartı kullanam ücreti ne karşılık dilekçe yazdım ve para geri ödendi ama 3 ay sonra birdaha geldi
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Tekrar dilekçe verin. İptal etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurun.
teşekküler
Tüketici hakem kuruluna dilekçe verirsem kartın iptali gerçekleşiyormuş ve kartım da borç oldugu ıcın bunu hemen odemem gerekıyor. Bu yüzden hakem kuruluna dilekçe vermeyeceğim.
Başka turlu paramı alabilirmiyim?
eğer bu banka akbank ise iletişim merkezini aradığınızda sorgusuz sualsiz kart ücreti iptal ediliyor.ayrıca kart sözleşmesi gereği borç takibe düşmediği sürece tamamının ödenmesi şartı sözkonusu değildir.
Kartınız iptal olduğu zaman borcunuzu hemen ödeyeceksiniz diye birşey olamaz.
Hesap kesim tarihiniz neyse o zaman ödersiniz.
Ayrıca banka kartınızı kapatsa bile yasal yollarla yeniden kullanıma açtırıp tazminat bile alabilirsiniz.
Bu konuda açmış olduğum konuya göz atın isterseniz.
Tabi bunların hepsi uğraşma istiyor...Ben uğraşamam derseniz bir avukata devredebilirsiniz.
Onu da yapamam derseniz kart ücretini ödeyin ve hiç sesinizi çıkarmayın bence.
https://www.hukuki.net/showthread.php?t=63521