Merhaba,
Silivri cezaevi L Tipi 8 Blok,F2
Telefon numarasi varmi bu cezaevinin ?
Google´den bulamadim.
Ve L tipi ne anlama geliyor ? :alala
Selam aylin
Printable View
Merhaba,
Silivri cezaevi L Tipi 8 Blok,F2
Telefon numarasi varmi bu cezaevinin ?
Google´den bulamadim.
Ve L tipi ne anlama geliyor ? :alala
Selam aylin
L tipi cezaevinin şekli bildiğim kadarıyla...
Tel: (212)726 00 13
Daha kolay yolu var sesiniz çıktığı kadar ATATÜRKÇÜYÜM LAİK im deyin. Özel servisiniz gelir sizi alır götürür. :))
L tipi, koğuşun tipidir. Ziyaretçi için önem arz etmiyor.
Dışarıdan arama yaparak ziyaret edeceğiniz kişi ile görüşemezsiniz, akrabalık bağınız yoksa davet kağıdı, ikametgah ve kimliğinizle birlikte fiilen ziyarette bulunabilirsiniz.
Cok tesekkür ederim, bu soru biraz tuhaf kacacak, ama cezaevinde olan sahsin esi, alman vatandasi.
hangi belgeler bu durumda götürmesi gerekir ?
Sadece nufus cüzdani yeterlimidir ?
Almanca ama. Esinin Soyadi var ama üstünde.
Selam aylin
Türküm dogruyum caliskanim :ok
Anladim bayim, bir denemek lazim, belki olur.
Kusura bakmayin sorular size sacma gelebilir.
Ama ben Türkiyeyi pek bilmem.Almanyada dogup büyüdüyseniz.
Türkiyede yabancilik cekmeniz bence cok normal.:'(
Sayin Nihat bey, siz bir önden bagirin, biri gelip alirsa sizi, pesinizden gelirim :DD.
Ben haberlerde izledim, merakim ondandi, L tipi yaziyordu, E tipi falan.
Merakimi cekti.
ama cevap alabildim ya, tesekkür ederim.
selam aylin
Aslında sayın Karslı ülkenin içinde bulunduğu trajediyi kara mizah yoluyla anlatmaya çalışmış. Bence eleştirilecek bir durum değil.
Avukatın ne oldugunu biliyor birde yakışıp yakışmadıgını sorguluyor ne iş yaparsa isimsiz kahramanızmız. :)
haddinize değil benim davranışlarımı eleştirmek varsa kendi düşüncenizi yazarsınız.
Moderatör onayına tabi olmayan bu foruma Muratca06 isimli saygısız ve seviyesiz üyenin sitemiz için değersiz görülen üyeliği askıya alınmış, konu ile ilgisi olmayan iletiler ise silinmiştir.
Sayın Hakkarili Arzuhalcinin de vurguladığı gibi "hoş bir nükteden ibaret cevabı" anlama yeteneği olmayan ve saldırgan/hakarethamis tavır sergileyen Muratca06 hakkında gerektiği takdirde yasal işlem yapılacaktır.