-
Darp, kavga, hakaret
Merhaba, .
Bundan 1,5 ay önce, deniz kenarından 3 arkadas 5 yasında bir cocukla yola cıkarak eve dönüyorduk Dag bası olması sebebiyle, yol kenarına durarak küçük abdestimizi yapmamız gerekti, bu esnada bir araba yanımıza gelerek, "oo.. cocukları buraya işenir mi, karımın agzına işeseydiniz" diye söylemde bulunarak hakaretler yagdırdı. Ne oluyor demeye kalmadan, aradan indi, tekrar söylenmeye basladı... Bu arada iki araba daha gelip durdu, tam bu esnada bana bir yumruk attı... Biri ellerimi bagladı, tekrar yumruk sallayınca parmagındaki yüzük sebebiyle kasım acıldı ve o esnada da ayrılarak yola koyulduk... Bulundugumuz merkeze denk geldigimizde tekrar karsılastık ve yine kavgaya tutustuk. Bu sefer o sahış agır darbeler aldı. 5-10 dakikalık kavga sonucunda ayrıldık. Karakola gidip şikayetci olmuş... Neticesinde karsımızdaki kişi polis memuruymuş, 2 kişi 4500 TL kefaletle serbest kaldık. Olayı baslatıp agır hakaretlerde bulunmasına ragmen suclu olan biz olduk... 5 Kasım'da mahkememiz var, nasıl savunabilmeliyiz kendimizi?
Babam da olayın içerisinde oldugu için, benim gibi oda kefaletle serbest kaldı fakat babam yaslı ve hafızası tam yerinde olan bir sahsiyet degil, ona yazılı savunma hazırlayıp mahkemeye sunma sansım olabilir mi?
Teşekkr ederim.
-
Cevap: lütfen yardım edin
-
Cevap: Darp, kavga, hakaret