Cevap: Silahlı Tehdit İddiası
Siz bayan Olduğunuzdan Eminmisiniz ? Bir bayanmı yapıyor tüm bunları ?
Alıntı:
EMRE1985_ rumuzlu üyeden alıntı
Bayan olduğu fikrine nereden kapıldığınızı anlamadım ben de...
Alıntı:
Bayan olduğumu iddia etmedim ki, nerden çıkardınız onu ?
Yaren_34 Nickinlesiniz ? Sonucta Erkekseniz Bayan Nickinlemi Üye Olucaksınız Onuda Ben Anlayamadım Pek.
Alıntı:
Yaren_34 Nickinlesiniz ? Sonucta Erkekseniz Bayan Nickinlemi Üye Olucaksınız Onuda Ben Anlayamadım Pek.
Yukarıdaki bütün soruları anladınız, onlara verecek cevabınız yok, bunu anlamadınız, ama maşallah pek bilgilisiniz bu konuda.
Avukatınıza danışmanızı ve soruşturma numarasını öğrenip dosyayı inceletmeniz sağlıklı olacaktır.
Teşekkür ederim Emrah Bey.
Savcı davayı açmış, davacı şikayetinden vazgeçtiği halde 'kamu davası' olarak bunu uygun görmüş. Acaba ne kadar ceza alırım, bilgisi olan varsa yazabilir mi ? Teşekkürler.
Öncelikle sakın olun. Dava açılır ancak Canım Türkiyemde açılan her dava iddaanameye göre ceza ile sonuçlanırsa vatandaşlarımınmızın yarısı ceza alırdı.
Öncelikle sizde silah çıkmadığı polis tutanaklarında mutlaka belirtilmiştir.İşyeriniz eviniz arabanız ve ustunuz aranmış ve olayın hemen akabinde bunlar olmuş.Bu siszin lehinize bu durumu mahkemeye yazılı yada sozlu olartak belirtin.
Daha sonra sizin ve o adamın trafikte tartıştığınızı birbirinizi darp ettiğinizi fakat kendinizin iş yoğunluğu sebebiyle şikayetçi olmadığınızı da belirtin.karşı tarafı asla olumle yada canıyla tehdit etmediniz araçlarda ikinizde yalnızdınız ve iki araçtada kimse yoktu bunuda mutlaka belirtin.
eğer adam sizden şikayetçi değilse bunu öğrenmeniz için dosyaya bakmanız lazım ve alınan doktor raporu basit tıbbi mudahele ile giderilebiliceke nitelikte ise kamu davası açılamaz eğer kasten yaralama ise dava açılıur ve ceza alırsınız bunun için rapaora ii bakın. bu durumda ifade değiştirmeniz gerekebilir.
Hatta siz şikayetçi olup olmadığına bakın gerisi kolay.bana bunu kesin bir şekilde oğrenin ve adamı ne yapmaık ile tehdirt etmişsin yani iddaları tam olarak neler tehdit ikiye ayrılır bu onemnlı bir durum ve alınan doktor raporları da onemnlı bunlar ifadenize şekil verecek şeyler tanıklar ancak ve ancak tamamlayıcı şeylerdir. Onemlı olan somut deilkiler