Kasko sigortası hasarı ödemiyor
2. senedır x sıgorta dan kosko yaptırdım .buyıl temmuz ve agustos aylarında kaza yaptım.bırncı kaza gerı gerı gelırken dıgerıde evımın onunde park halındeyken olldu.eylul ayındada dılekce vererek tamırcıye verdım.ancak fırma kazanın bırını odemıs.ancak park halındeykenkı olan kazayı odemıyor..tutarı ıse 600 tl.benım ıcın cok buyuk bır para..ben odeyemem bu parayı..ne yapabılırım.hukukı haklarım nelerdır..
Cevap: Kasko sigortası hasarı ödemiyor
Mesajınızı okumak insanı çok yoruyor. Neredeyse tüm kelimeler hatalı yazılmış. Bu yüzden insan sorunun içeriğine konsantre olamıyor.
arabam x sigortadan kaskolu.arabam ıle temmuz ayında gerı gerı cıkarken ,agustos ayında ıse evımın onunde park halındeyken kaza oldu. eylul ayında her ıkı kazayıda koskodan tamır ettırmek ıstedım.sıgorta ıse bu ıkı kazadan bırını odedı .odenmeyen tutar 600 tl.odedıgım yıllık kasko parasından bıle az mıktar.ben hukukı olarak hakkımı aramak ıstıyorum.hangı mahkemeye basvurmalıyım..nasıl bır yol ızlemelıyım..
Ödememe sebebini belirtmişlerdir.Neden ödememişler?
çelişki bulmuslar.park halındeyken 3 yerden kaza olmazmıs..sıgortaya dava acacam.nereye basvurmalıyım..
lutfen bu konuda cevaplayınn