Cevap: Asusa dava açmalı mıyım?
ihtar çekmenin daha uygun olduğunu söylediler ama nasıl ihtar çekilir ve noter ne kadar bir ücret alır bilmiyorum lütfen beni yönlendirirmisiniz? reklamlardaki gibi keşke tüketici mahkemeleri iyi çalışsaydı en az 4 ay sürüyor ve para ödeme şekline göre yapılıyormuş...
Alıntı:
yusufd84 rumuzlu üyeden alıntı
30 iş günü 26 ekim 2009da doldu ama rma formu dedikleri değişim formunu hala göndermediler ve 3 gündür sürekli olarak servisi aramama rağmen meşgule düşürülüp görüşme yapamadan sonlandırılıyor bu yüzden rma raporunun onaylanıp onaylanmadığını bile bilmiyorum.bulunduğum yerden kargoyla gönderdim ve elimde "order mail çıktıları" ve kargo fişi bulunmakta.garanti belgemi bulamadım ve fatura olarakta ordermail çıktıları var, ordermail çıktıları davada geçerliliği olan bir şey mi yoksa kağıt parçasından başka birşey değil mi?
sizce dava açmalımıyım yoksa kuzu kuzu onların getirmesini mi beklemeliyim?
reel bilgisayar aldığım yer , güneş bilgisayar bölgesel bayi,mersasistem ise distribütörü bunlardan hangisine dava açmalıyım yoksa asustek istanbul servisine mi dava açmalıyım?
Kimler göndermedi? ne göndermedi?
Yoksa siz başka bir threadda = ilmikte başlattığınız konuya devan etmek yerine yeni bir ilmik mi açtınız?
önceden bir konu açtığım doğru ama onun cevabını almıştım ve burdaki açmış olduğum konu başka. , asus teknik servisi daha göndermedi, göndermediği şey ise f3sv240 modelli dizüstü bilgisayar.