Cevap: Usülsüz işten çıkarma
sayin avukatim 01.07.2013.tarihinden 02.01.2014 tarihleri arasinda bir firmada calismakta idim kendim kalp rahatsizligi gecirmem neticesi ile calistim görev yerimden ambulansla hastaneye kaldirildim 21 gün raporlu idim rapor bitimi 30.12.2013 ancak rapor bitimi calistim isyerim yerime bir güvenlik personeli alarak benim hasta olmami öne sürerek benim istifa etmemi istedi bende istifa etmedim bunu basaramayan sirket beni cikis kodu 25 le 02.01.2014 tarihinde isten cikisimi verdi ancak bununla birlikte 02.01 2014 tarihinde bana devamsizlik yaptin diyerek noter kanadi ile ihbar name cekerek aciklama istemis 3 gün sure istemis buna riyaten bende savunma verdim noter kanadi ile saglik nedenlerim dolayisiyla bu yapilan islemin usulsüz oldugunu ve kabul etmedimi belirttim ve calisma bölge müdürlüne ve is kur genel müdürlüne dilekce ile derhal bildirdim calisan isci sayisi 200 den fazla bekleyip durumu izlemem gerekirmi yoksam farkli bir konum a basvurman gerekirmi simdiden tskler saygilarimla....